SRBIJA JE ZEMLJA TENISA: Naše igračice pokorile Antaliju, sada ni Svetska grupa nije tako daleko! (FOTO)

Autor:

Sport

15.04.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh srpske ženske teniske reprezentacija na Bili Džin King kupu.

SRBIJA JE ZEMLJA TENISA: Naše igračice pokorile Antaliju, sada ni Svetska grupa nije tako daleko! (FOTO)

Foto: TSS

Srpske teniserke ostvarile su sjajan rezultat. Lola Radivojević i Aleksandra Krunić danas su trijumfovale nad turskim teniserkama čime su našoj teniskoj selekciji obezbedile plasman u mini plej-of nakon kojeg će pobednici u novembru ove godine učestvovati u plej-ofu za popunu Svetske grupe.

U prvom današnjem meču, Lola Radivojević, koje je tek debitovala za seniorsku reprezentaciju, savladale je 653. teniserku sveta Ajlom Aksu rezultatom 2:0 (6:4, 6:4). O uspehu mlade srpske teniserke govori podatak da je u ovom momentu Lola Radivojević tek 1.503 igračica na svetskoj WTA listi.

Republika

Foto: TSS

Lola Radivojević

 

U drugom meču dana Aleksandra Krunić je bila bolja od Ipek Oz. Nakon iznenađujuće izgubljenog prvog seta rezultatom 6:7 , srpska teniserka je u nastavku sa 6:0, 6:3 stigla do trijumfa kojim je i definitivno obezbeđen plasman u mini plej-of.

Republika

Foto: TSS

Aleksandra Krunić

 

Odlučujući mečevi Bili Džin King kupa u turskoj Antaliji odigraće se u subotu 16. aprila, a naše teniserke će u zavisnosti od rezultata, odmeriti snage sa selekcijom Hrvatske, ili Slovenije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading