DEVOJKE, VREME JE: Srbiji je mesto u Svetskoj grupi!

Autor:

Sport

25.03.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolju žensku tenisku seniorsku selekciju Srbije od 11. do 16. aprila 2022. očekuje Bili Džin King kup takmičenje u okviru Prvog kola I grupe Evro-afričke zone koje će biti održano u turskom letovalištu Antalija.

DEVOJKE, VREME JE: Srbiji je mesto u Svetskoj grupi!

Foto: Starsport

Ovo takmičenje odvijaće se po round robin sistemu, a pored Srbije za plasman u plej-of meč koji pobednika vodi u kvalifikacije za Svetsku grupu boriće se još deset selekcija.

Voljom žreba koji je održan u Londonu i na kome je Srbija bila postavljena za prvog nosioca naša reprezentacija smeštena je u "grupu A" gde se još nalaze ekipe Danske, Estonije, Turske i Mađarske. 

U "grupi B" boriće se: Hrvatska, Slovenija, Švedska, Austrija, Bugarska i Gruzija. 

Selektor Bili Džin Kin kup selekcije Srbije Dušan Vemić odlučio se za sledeći tim: Aleksandra Krunić (118. u singlu na WTA listi), Olga Danilović (146), Ivana Jorović (505) i Lola Radivojević (1350. na WTA listi singla i na juniorskoj ITF listi 81. mesto).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading