MOŽDA SU PADALI I KLAVIRI: Urnebesna izjava Aleksandre Krunić posle pobede nad Estonijom!

Autor:

Sport

11.04.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera u našoj reprezentaciji.

MOŽDA SU PADALI I KLAVIRI: Urnebesna izjava Aleksandre Krunić posle pobede nad Estonijom!

Foto: TSS

Reprezentacija Srbije je savladala u turskoj Antaliji Estoniju sa 2:1 u prvom meču turnira I grupe Evro-afričke zone za plasman u plej of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa.

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić izneo je svoje utiske posle meča.

- Prošli smo prvi dan pobedom. Ponosan sam na devojke, uslovi su bili takvi kakvi su bili. Temperatura je pala 15 stepeni, kiša, vetar. Pokazale su da igraju srcem i verovale su u sebe i imale su punu podršku tima. Sutra je novi dan i moramo da nastavimo u istom tempu. Sutra igramo protiv Danske. One su mlada ekipa, ali u ovom takmičenju svaki tim mora da se ceni i poštuje i da se uđe maksimalno u duel. Pratili smo neke od njihovih mečeva, pa znamo kako igraju. Najbitnije je da se uđe u meč spremno i rezultat će biti pozitivan ako uđemo u meč kao danas - rekao je Vemić.

Republika

Foto: TSS

Dušan Vemić sa teniserkama

Dejana Radanović je izgubila svoj singl, ali je na kraju u dublu sa Aleksandrom Krunić donela pobedu Srbiji.

- Nažalost izgubila sam svoj singl meč, nisam se najbolje osećala fizički na terenu, poslednjih par dana za mene je bilo malo teže obzirom da sam bila prehlađena i u karantinu. Uspela sam juče da malo odtreniram, ali zbog tih nekih okolnosti nisam uspela najbolje da se oporavim i da se snađem na terenu fizički i teniski. Bili su i teški uslovi za igru, duvao je jak vetar, tako da performans moj danas nije bio na nivou na kome je trebao da bude i nisam uspela svoju igru da dovedem na nivo kako bi uspela da pobedim, nadamo se da će narednih dana biti bolje - rekla je Dejana.

Republika

Foto: TSS

Srpski dubl

Šta da kaže imala je i Krunićeva.

- Završili smo prvi dan naših nastupa. Bio je jako zahtevan s obzirom na kišu, oluju. Možda su padali i klaviri, samo ih mi nismo videli. Sve u svemu, jako bitna pobeda za nas, odlučujući dubl smo igrali po mraku, jer su nam prenosili mečeve. Bio je dug dan i prvi susret nikad nije lagan. Drugačije je kad se igra za državu i uvek ima iznenađenjea - poručila je Aleksandra Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading