OVO TREBA DA ZNATE AKO STE OVAN U PODZNAKU! Od njih očekujte eksploziju EMOCIJA!

Autor:

Lifestyle

12.04.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda znate sve o horoskopskom znaku Ovna, ali da li ste upoznati sa glavnim karakteristikama osoba kojima je Ovan u podznaku?

OVO TREBA DA ZNATE AKO STE OVAN U PODZNAKU! Od njih očekujte eksploziju EMOCIJA!

Foto: pixabay.com

Ovan, horoskopski znak

Za razliku od vašeg Sunčevog znaka, koji je određen vašim rođendanom, vaš podznak je određen vremenom, odnosno satom u kom ste rođeni. Da budemo precizni, podznak se određuje prema tome koji horoskopski znak je bio na istočnom horizontu kada ste rođeni, a menja se svaka dva sata - zbog čega je važno tačno vreme rođenja. Podznak igra glavnu ulogu u oblikovanju i definisanju vašeg stava, izgleda i prvih utisaka koje ostavljate.

Jednostavno rečeno - Ovnovi su vatren i jak, znak i podznak. Ovnom vlada Mars, tako da Ovnovima nije strano da oko sebe šire toplinu. Ovo je opasan znak, koji je sposoban da odloži svoje oružje, ali tek kada oseti da je pobedio.

Foto: pexels.com/pixabay.com

 

Ovnovi su kardinalan znak, što znači da su rođeni za akciju. Sakrivanje emocija pred drugim osobama za njih je najnormalnija stvar. Nemojte da vas zbuni njihova hladnoća, jer oni sa sobom donose energiju i entuzijazam. Kao prvi znak horoskopa, Ovan je "beba" zodijaka, a bebe prave buku. Najbolji odgovor na njihovo ponašanje je da znate kada da ih ostavite na miru i da odete.

Podznak Ovan – Ljubav

Ovnovi su rođene vođe i ako vam otvore srce, možete da očekujete eksploziju emocija. To ne znači da ćete biti njihov trofej. Za Ovna u podznaku, to znači da će biti ponosni na svog partnera. Ovnovi imaju potrebu da svima pokažu da ste im važni. Zaljubljeni Ovan će uživati u vašoj slici na ekranu svog mobilnog i zvaće vas na mesta na kojima ćete predstavljati moćni par. Ne očekujte da će se njegov svet vrteti oko vas, ali vremenom i ako ste dovoljno strpljivi, neće oklevati da vam pokaže koliko mu je stalo do vas.

Foto: pixabay.com

 

Podznak Ovan - Veze

Oni su izuzetno fokusirani ljudi, koji često imaju puno toga u planu, ali nalaze vremena za ljude do kojih im je stalo. Kada uđete u uži krug osobe rođene u podznaka Ovna, ona će se maksimalno potruditi da vaše potrebe budu zadovoljene, ali verovatno neće promeniti svoje prioritete zbog vas (osim ako joj niste glavni prioritet). Oni ne sede kod kuće i maštaju o vezama - bar ne svesno. Ali možete da računate da će ispuniti planove koje imaju sa vama - kada vam se predaju, ostaće vam odani.

Podznak Ovan – prijateljstvo

Astrološki, prijateljstvo se oblikuje u dve varijante - kategorija bliskih prijatelja ili kategorija poznanika. Ali čak i ako ste bliski prijatelji, otkrićete da vam Ovnovi pružaju veliku podršku i da su vas spremni da vas uvek saslušaju. Možda neće sa vama podeliti neke intimne stvari iz privatnog života, ali će pažljivo slušati šta se događa u vašem životu.

Foto: pexels.com

 

Na taj način oni razvijaju razumevanje sveta oko sebe, a to može ukazati na njihova društvena mišljenja. Ako uđete u kategoriju njegovih bliskih prijatelja, tada ćete dobiti doživotnog prijatelja. Podznak Ovna pokazuje minimum oklevanja, kada je u pitanju dokazivanje njihove odanosti.

Podznak Ovan - posao

Njihova radna etika i snažne veštine kritičkog mišljenja omogućuju im da napreduju na poslu. Kada se čini da im stvari izmiču kontroli, spremni su da se saberu i prilagode kako bi izvršili svoje dužnosti. Iako mogu dobro da funkcionišu u timu, najbolje obave posao kada ga odrade sami. Previše ljudi u timu može da ih lako izbaci iz koloseka. Ovnovi su rođene vođe i ako tražite nekog ko dobro zna da obavi posao, svakako vam je potreban Ovan u vašem timu, piše Zadovoljna.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading