DOMINACIJA: Poznato DO KAD Novak ima OBEZBEĐEN TRON ATP liste!

Autor:

Sport

01.04.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta će još neko vreme vladati belim sportom.

DOMINACIJA: Poznato DO KAD Novak ima OBEZBEĐEN TRON ATP liste!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ruski teniser Danil Medvedev je imao šansu da sledeće nedelje zauzme prvu poziciju na ATP listi, ali je ona propala porazom u četvrtfinalu mastersa u Majamiju, pa će na tronu ostati Novak Đoković.

Prema tome, Nole će u ponedeljak započeti 364. nedelju na vrhu ATP liste, a 11. aprila 365. To bi moglo da se promeni jedino u slučaju da Medvedev zatraži vajld kard za turnir serije 250 u Hjustonu, ali pošto će se to teško dogoditi, realno je da Novak tada stigne do pomenute brjke od 365 nedelja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Tokom 365. nedelje Novakove vladavine svetskim tenisom će se igrati masters u Monte Karlu, kada će Medvedev opet imati šansu da sa trona svrgne srpskog asa, a ta promena bi mogla da se desi 18. aprila.

Dakle, Novak je matematički osigurao ATP tron do 10. aprila, a realno je da se na njemu zadrži minimum do 17. dana istog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading