MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: ATP smislio POKVAREN plan kako da ZAUSTAVI Novaka!

Autor:

Sport

31.03.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramne promene pravila.

MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: ATP smislio POKVAREN plan kako da ZAUSTAVI Novaka!

Foto: Ap photo

Novak Đoković

Teniski grend slem turniri tradicionalno traju dve nedelje, dok se mastersi igraju sedam dana, neračunajući Indijan Vels i Majami.

Pomenuta dva turnira igraju se u nekom polu grend slem formatu, sa sedam kola, ali su nosioci u prvom slobodni i za razliku od ostalih turnira serije 1.000, oni traju dve nedelje.

Sada je ATP odlučio da napravi određene promene u kalendaru, pa će od sledeće godine mastersi u Rimu i Madridu da se igraju kao Indijan Vels i Majami.

Ova odluka se može protumačiti kao pokušaj ATP-a da pomogne Rafaelu Nadalu da osvoji koji turnir više, jer ulazi u godine i baš će mu prijati da umesto svakog dana, mečeve na šljaci igra svakog drugog.

Sa druge strane, pomaganje Biku sa Majorke jednako je pokušaju da se sa trona sruši jedini istinski GOAT belog sporta Novak Đoković.

Da u ovome ima istine kristalno je jasno, pošto ATP nikad nije krio da u odnosu na Srbina favorizuje Nadala i Rodžera Federera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading