AMERIKANAC KOJI JE RASPLAKAO SRBE: Dao sam mu previše PRILIKA!

Autor:

Sport

19.03.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon meča.

AMERIKANAC KOJI JE RASPLAKAO SRBE: Dao sam mu previše PRILIKA!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Naš teniser, Miomir Kecmanović, nije uspeo da se plasira u polufinale Indijan Velsa, nakon što je poražen od Amerikanca Tejlora Frica.

- Ovo je sjajno, igram najbolje na turniru koji mi je praktično domaći teren, nema mesta gde bih radije da imam ovakav rezultat. Ovde sam odrastao, sjajna stvar je opet biti u samoj završnici - rekao je Fric.

On će nakon ovog meča postati najbolje rangirani američki teniser na ATP listi.

- Miomir igra veoma snažno sa osnovne linije. Možda sam mu dao previše prilika, u prva dva seta sam osećao da ne mogu da mu dogovorim na servis kako sam želeo. Uspeo sam da se regrupišem u trećem setu, osvojio sam više poena u nizu, to je uradilo posao - izjavio je.

 

 

Pored pohvala srpskom teniseru, prokomentarisao je i sopstvene greške.

- Nemam pojma šta je to bilo. Nikad nisam uradio tako nešto u životu. Kao da sam zaboravio u tom jednom gemu kako se igra tenis. Moglo je to da me poremeti u trećem setu. Pokušavao sam samo da se smejem na sve to i zaboravim šta je bilo. Baš je bilo sramotno. Mislim da su mnogi videli kako se smejem - dodao je.

Poslednji Amerikanac koji je osvojio Indijan Vels je Andre Agasi i to 2001. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading