SPREMNI KAO ZAPETE PUŠKE: Srbi osvajaju Indijan Vels!

Autor:

Sport

09.03.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser i dalje očekuje potvrdu hoće li nastupiti na ovogodišnjem Indijan Velsu.

SPREMNI KAO ZAPETE PUŠKE: Srbi osvajaju Indijan Vels!

Foto: Tanjug

I dok se Novak Đoković nalazi "kao na iglama", ostali srpski teniseri su saznali imena svojih rivala na startu prestižnog turnira.

Već u prvom kolu očekuje nas srpski derbi. Filip Krajinović će se sastati sa Dušanom Lajovićem. Njih dvojica su do sada odigrala dva meča na Turu i zanimljivo nijedan nije završen do kraja. Jednom je duel morao da preda Lajović, a jednom Krajinović. Pobednik tog duela u drugom kolu će igrati protiv Francuza Gaela Monfisa koji je postavljen za 26 nosioca.

 

 

Laslo Đere koji je trenutno 52. na ATP listi na startu turnira sastaje se sa 64. igračem planete, Koreancem Kvonom. Njih dvojica su se do sada sastali samo jednom, prošle godine u Nur Sultanu pobedio je Kvon. Pobednik ovog meča igraće protiv desetog kosturaša Janika SInera (Italija).

Miomir Kecmanović će morati da sačeka kraj kvalifikacija kako bi saznao ime svog rivala. Ukoliko bude uspešan u prvom kolu, u drugom će igrati protiv Hrvata Marina Čilića..

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading