GLUMICA VAN SEBE ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE KOJA JE ZADESILA: Smrtni slučaj Branku Katić slomljenu od bola naveo na DRASTIČNU odluku!

Autor:

Zabava

09.03.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Katić je i dalje van sebe zbog smrti majke, a sad je počela da odlaže poslovne obaveze zbog bola!

GLUMICA VAN SEBE ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE KOJA JE ZADESILA: Smrtni slučaj Branku Katić slomljenu od bola naveo na DRASTIČNU odluku!

Foto: Republika.rs

Glumici Branki Katić (52) porodica je oduvek najveće uporište i najjača podrška.

Inače, Branka Katić se ne pojavljuje često u domaćoj javnosti, pa svaki put kad se nađe na nekom događaju, sve oči prisutnih budu uprte u nju.

Tako je bilo i pre neku noć, kada se posle duže pauze pojavila na premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim" u Kombank dvorani.

Na gala premijeri bile su prisutne mnoge ličnosti iz javnog života, prevashodno dramski i muzički umetnici, koji su uživali u filmu i došli da podrže svoje kolege, ali je predstavnicima medija u centru pažnje bila upravo Branka.

Ipak, njoj je prethodni period bio obeležen tragedijom.

Republika

Foto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin

Branka Katić

 

Početkom godine ostala je bez majke Nade, koja je s velikom pažnjom pratila njenu uspešnu karijeru u Srbiji i svetu, a poslednji put se pojavila na premijeri predstave “Tiho teče Misisipi” Beogradskog dramskog pozorišta.

Zbog pomena majci Branka se nije pojavila na godišnjoj svečanosti matične kuće, u kojoj je nagrađena priznanjem za kolektivnu igru upravo u pomenutom komadu, ali je lagano počela da se vraća poslu i pripremama novih projekata. Među njima je i serija “U klinču” koju je upravo počela da snima.

Ona je došla pre početka projekcije, pa je vreme pred ulazak u salu iskoristila da sa mlađim kolegama popije piće i zapali cigaretu u kafiću koji se nalazi u sklopu dvorane, prenosi Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading