TREBALO JE DA ODEMO NA 6 MESECI, A NIKAD SE NISMO VRATILE! Ćerka Jelene Tinske o životu van Srbije: OSTAĆU DOK MI ODGOVARA (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Jelene Tinske je otišla još kao mala u Kan, pa u London, ali zbog dešavanja devedesetih se nikada nije vratila, iako je želela.

TREBALO JE DA ODEMO NA 6 MESECI, A NIKAD SE NISMO VRATILE! Ćerka Jelene Tinske o životu van Srbije: OSTAĆU DOK MI ODGOVARA (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ljubavni život Jelene Tinske (68) bio je buran do te mere da se svaki od njena dva razvoda i nekoliko drugih romansi završavao s mnogo emocija, ali ako je na nečemu zahvalna iz svojih emotivnih iskustava to su najpre njene dve ćerke. Iz braka sa Dragoslavom Lutovcem dobila je ćerku Milicu Zeldu Tinsku (47), a kasnije i ćerku Ljubicu Jentl Tinsku.

Obe su nasledile umetničku crtu svoje majke pa je Milica Zelda krenula putem glume, dok je Ljubica Jentl uspešna balerina. Milica preko dvadeset godina boravi u Londonu, a 2016. godine bila je deo ekipe koja je nagrađena "Oskarom" za rad na filmu "Ex Machina". U jednom intervjuu Milica Zelda se prisetila svojih početaka.

 

 

- Moja sestra i ja smo živele na jugu Francuske, u Kanu, pre Londona, gde nas je naša divna mama poslala u baletsku školu. Bile smo tamo par godina pre dolaska u London, koji ja jako volim. U Beogradu sam provela svoje predivno detinjstvo koje ne bih menjala ni za šta na svetu. U Francuskoj, pa u Londonu stekla sam svoju nezavisnost i formirala se kao odrasla osoba. Moj život u Beogradu je bio divan, i moj odlazak odande bio je neplaniran, trebalo je da odemo samo na šest meseci. Ali onda se izdešavalo sve što se desilo u devedesetim, i nisam se vratila. Ostaću dok mi odgovara - rekla je Jelenina starija ćerka.

 

 

Tinska je veoma ponosna na svoje dve naslednice, a poznato je da je Ljubica pronašla bračnu sreću. Jelena se mnogo žrtvovala da ćerkama obezbedila perpsektivnu budućnost i to nikada nije krila.

- Trenutno sam podstanar u Beogradu, prodala sam stan kako bih svoje dve ćerke školovala u Francuskoj, a kasnije u Engleskoj - rekla je u jednom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading