IZAZOV JE PRED NJIM: Legendarni teniser veruje da se bivši BROJ JEDAN i dalje pita!

Autor:

Sport

06.03.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme će pokazati!

IZAZOV JE PRED NJIM: Legendarni teniser veruje da se bivši BROJ JEDAN i dalje pita!

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Rihard Krajiček, bivši teniser i aktuleni direktor turnira u Roterdamu, veruje da Endi Mari još uvek može da se takmiči na vrhunskom nivou.

- Kada je spreman, još uvek može da pobedi većinu momaka na Turu. Ali ako želi da uđe u Top 20, mora to da radi 10 ili 12 nedelja godišnje, ne znam da li je njegovo telo spremno na to. Mari je sjajan momak, neverovatna osoba i profesionalac. Ono što je postigao u najtežoj eri tenisa je neverovatno. Šteta što se poklopio sa igračima poput Federera, Nadala i Đokovića - rekao je Krajiček.

Foto: Tanjug/AP

Endi Mari

Britanac je po treći put obnovio saradnju sa legendarnim Ivanom Lendlom pa to može biti naznaka i da se spremaju velike stvari.

- Pre mnogo godina, njegov cilj bili su Grend slemovi. Osvojio je tri GS, dva olimpijska zlata, neke Masterse, uspeo je da bude broj 1 na svetu. Sada je izazov da se vrati sa metalnim kukom. Mislim da će nas Mari iznenaditi - dodao je Holanđanin, koji je 1996. bio vimbldonski šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading