ŠOK NAKON AUSTRALIJAN OPENA! Povreda jača od želje - ništa od EPSKOG susreta na ŠLJACI sa Đokovićem!

Autor:

Sport

06.02.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove sezone na pariskoj šljaci neće biti Endija Marija!

ŠOK NAKON AUSTRALIJAN OPENA! Povreda jača od želje - ništa od EPSKOG susreta na ŠLJACI sa Đokovićem!

Foto: www.profimedia.rs

Rafael Nadal i Endi Mari tokom Završnog mastersa u Londonu

Endi Mari propustiće sezonu na šljaci, uključujući i Rolan Garos. Britanac je u dogovoru sa svojim timom odlučio da je za njegovo zdravlje najpametnije da se ne izlaže naporima koje nosi ova podloga.

Mari, nekada prvi igrač sveta, pretio je jedno vreme da napadne nasleđe "Velike trojeke", ali ga je nezgodna povreda kuka poremetila u tome.

Poslednjih godina šljaka mi je pogoršala probleme. Prošle godine sam takođe imao probleme igrajući na šljaci, tako da sam u konsultaciji sa svojim timom doneo odluku da ne rizikujem novu povredu dok se osećam dobro i zdravo - rekao je Mari.

 

 

Umesto za Rolan Garos, Mari će se verovatno pripremati za Vimblodon, domaći grend slem koji je osvajao u dva navrata. Osim trofeja na londonskoj travi, Mari je osvojio i Ju-Es open 2012. godine.

Mari je Đokoviću u njihovom pretposlednjem susretu 2016. godine ukrao Vimbldon ispred nosa, a bolji od njega bio je i u finalu Ju-Es opena 2012.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading