NOLE VIŠE NIJE PRVI: Objavljena najnovija teniska lista!

Autor:

Sport

05.02.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema istraživanju "Piksvajsa" koji je obuhvaćen period od januara do kraja decembra 2021. godine najviše "hejterskih" komentara na Tviteru upućeno je japanskoj teniserki Naomi Osaka.

NOLE VIŠE NIJE PRVI: Objavljena najnovija teniska lista!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković se, očekivano i na ovoj rang listi nalazi pri vrhu. Čak peto mesto za prošlu godinu, a kako prenose istraživači prenose, on je tokom nedavnih dešavanja na Melburnu za svega nekoliko dana dobio gotovo isti broj negativnih poruka kao za celu 2021. godinu.

Japanka Naomi Osaka je titulu najnapadanije teniserke dobila zbog svoje želje da ne izlazi pred medije, jer je time htela da pokaže brigu za svoje mentalno zdravlje čuvajući se od svakakvih novinarskih pitanja. Ovaj njen gest naišao je na veliku osudu navijača širom sveta pa joj je upućeno čak 32.415 komentara u kojima je ispoljena mržnja. Na drugom mestu je njena rivalka Serena Vilijams, iako tokom većeg dela sezone uopšte nije nastupala.

Treći i četvrti na navedenoj listu drže britanski teniseri, Endi Mari i Ema Radukanu, a peti je naš Novak Đoković sa 8.439 tvitova punih mržnje. Šoknatno je da najbolji teniser sveta već ima dodatnih 7.354 uvredljivih tvitova između 4. i 10. januara, u vreme dok je trajala njegova borba da se takmiči na AO u Melburnu.

Od uvreda nije pošteđen ni Rodžer Federer, koji je šesti na ovoj listi, a za njim idu Cicipas, Zverev, Halep...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading