Novakov najveći PROTIVNIK želi SARADNJU: Šteta za Đokovića, potrebno nam je JEDINSTVO!

Autor:

Sport

03.03.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Novakov najveći konkurent!

Novakov najveći PROTIVNIK želi SARADNJU: Šteta za Đokovića, potrebno nam je JEDINSTVO!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Predsednik Asocijace profesionalnih tenisera izrazio je žaljenje što vakcinalni status sprečava jednog od najboljih tenisera ikada da nastupa na turnirima.

- Želja mi je da Novaka vidim zdravog i srećnog na Turu. Kao jedan od naših velikih šampiona, on ima ogroman uticaj. Šteta što ga trenutno vakcinalni status sprečava da bude na određenim turnirima. S naše strane, jedino što možemo jeste da nastavimo da preporučujemo vakcinaciju svim igračima - rekao je Gaudenci.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na turniru u Dubaiju

Novak Đoković je nakon odlaska sa mesta predsednika Saveta igrača na ATP turu osnovao konkurentsku organizaciju PTPA. Gaudenci je pozvao na ponovno ujedinjenje.

- Uvek sam jasno stavljao do znanja da je tenisu potrebno jedinstvo, a ne fragmentacija. Ključ za ostvarivanje punog potencijala našeg sporta jeste da rešimo ovo pitanje. Naši stavovi mogu da se razlikuju, ali mi ćemo učiniti sve što je moguće da osiguramo da tenis raste tako da stvorimo zdrav ekosistem za igrače. Ostajemo posvećeni našoj viziji, a najbolji način da sve ostvarimo jeste da budemo ujedinjeni pod kišobranom ATP-a. U svakom trenutku smo otvoreni za dijalog - dodao je Gaudenci.

Usled ograničenja zbog vakcinalnog statusa, Novak je ove sezone nastupao samo na turniru u Dubaiju gde je eliminisan u četvrtfinalu od Jiržija Veselog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading