RAT NA TVITERU: Britanci u čudu, legenda engleskog fudbala stala u odbranu ruskih sportista!

Autor:

Sport

03.03.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana mnogobrojne međunarodne sportske organizacije utrkivale su se koja će pre reagovati na dešavanja u Ukrajini i tim povodom sankcionisati ruske klubove i sportiste.

RAT NA TVITERU: Britanci u čudu, legenda engleskog fudbala stala u odbranu ruskih sportista!

Foto: Tanjug/AP

Povodom svih dešavanja, novinar britanskog "Dejli Telegrafa", Ben Ramzbi je na svom Tviter nalogu napisao:

- To što UEFA izbacuje ruske klubove iz evropskih takmičenje deluje kao da se "međunarodno takmičenje" sada prilično široko shvata.Ali, zar vam se ne čini da te odluke neće sprečiti ruske igrače da igraju u Evropi za klubove koji nisu ruski. Treba li im to zabraniti?

 

 

Nedugo zatim, u polemiku se uključio Gabrijel Markoti novinar ESPN-a i saradnik u italijanskom "Korijere delo sporta":

Ne, to uopšte ne bi bilo fer - napisao je Markoti, na šta je usledio brzi odgovor Ramzbija:

- Pa, sve nije fer, zar ne? Ruski fudbaleri Spartaka iz Moskve, a i oni koji nisu Rusi a tamo igraju, nisu krivi za Putinov rat. Ako je ideja da se uvedu najstrože sankcije, gde se povlači linija? Treba li Danilu Medvedevu dozvoliti da igra na Vimbldonu?

 

 

Tada je u ovu priču rešio da se umeša bivši engleski fudbalski reprezentativac Sten Kolimor koji je poslao poruku koja je odzvonila i zbog koje će mnogi morati da stave prst na čelo:

- Nismo izbacili američke radnike iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske kada su Sjedinjene Države ilegalno izvele invaziju na irak, pa zašto bi pojedinci iz Rusije bili onemogućeni da rade legalno samo zato što im se desilo da su rođeni tamo gde su rođeni?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dragan

10.03.2022 06:53

A tek šta su uradili srbiji i srpskom narodu, zašto se jako retko ili nimalo ne spominje stradanje mog naroda od 1990,do dana današnjeg, a tek 1999 sa njihovom agresijom pod imenom,, odlučni udarac,, (konačni udar) koji su prekrstili u milosrdnog andjela?!