BIBLIJSKA SCENA u Lionu: Suze širom Evrope zbog mlade teniserke: Kako su Ukrajinci ovo PREŽIVELI?

Autor:

Sport

01.03.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena koja je obišla svet!

BIBLIJSKA SCENA u Lionu: Suze širom Evrope zbog mlade teniserke: Kako su Ukrajinci ovo PREŽIVELI?

Foto: Twitter/Printscreen

Dajana Jastremska

Perspektivna teniserka Dajana Jastremska ostvarila je dramatičnu pobedu nad Rumunkom Anom Bogdan na turniru u Lionu. Jastremska je slavila sa 2:1 po setovima, posle preokreta. Prvi period igre je pripao Bogdanovoj (6:3), a zatim je Ukrajinka dobila dva taj-brejka sa po 9:7, za prolaz dalje.

Meč će ostati upamćen po emotivnim scenama po završetku. Jastremska se najpre srušila na teren, a potom se ogrnula ukrajinskom zastavom u znak podrške svom narodu, usled konflikta sa Rusijom.

 

 

Za mladu Jastremsku ovo je bilo mnogo više od običnog meča. Nju i mlađu sestru Ivanu roditelji su pre par dana poslali iz Ukrajine, kako bi bile na sigurnom, a juče su nastupile i zajedno u dublu gde su poražene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Leona

01.03.2022 21:34

Ah, patetike. Trebala je ostati i uzeti oruzje. A ne svi izvuku dupeta pa onda izdaleka 'daju podrsku'. I ko se bori? Obican narod. Ko gladuje, strada, smrzava se? Obican narod.

Dragan

03.03.2022 09:59

A u australiji su zabranili srpsku zastavu. Zapad je oličenje licimerstva.