Sloboda Mićalović se vratila u rodni grad i boravila u HOTELU: Glumica otkrila zašto ne ide u Leskovac, a ovo je jedva PRONAŠLA!

Autor:

Zabava

01.03.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović je posetila rodni grad Leskovac.

Sloboda Mićalović se vratila u rodni grad i boravila u HOTELU: Glumica otkrila zašto ne ide u Leskovac, a ovo je jedva PRONAŠLA!

Foto: printscreen/novaS

Sloboda Mićalović se nedavno vratila u dvoj rodni grad Leskovac zbog snimanja filma "Bilo jednom u Srbiji", pa je tako rešila da podeli utiske, a istakla je da dugo nije posećivala ovaj grad.

Republika

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović, glumica

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na činjenicu da boravim u hotelu. Nisam prvo mogla da osvestim da sam tu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat. Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci. Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo dole i prisetimo raznih događaja - ispričala je glumica za magazin "Gloria".

 

 

Sloboda je potom ispričala o jednom posebnom mestu za koje je imala veliku želju da ga poseti:

 

 

- Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao - iskreno je rekla Sloboda, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Hirurg

01.03.2022 21:56

Ne vracaj se u BG, ostani u Leskovcu. To je pravo mesto za tebe.

shira elijah

03.03.2022 17:40

zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr apati na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......