Provalnici je SILOVALI ispred MUŽA, a onda je obolela od JEZIVE bolesti: Poznata glumica progovorila o najvećoj TRAUMI!

Autor:

Zabava

01.03.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Fren Drešer je silovana pred mužem.

Provalnici je SILOVALI ispred MUŽA, a onda je obolela od JEZIVE bolesti: Poznata glumica progovorila o najvećoj TRAUMI!

Foto: printscreen/instagram.com

Američka glumica Fren Drešer je dostigla veliku popularnost ulogom u hit seriji "Dadilja" pre 30 godina, a kozmetičarku nazalnog glasa i dan danas svi gledaju i vole.

Fren je za vreme snimanja bila u braku sa Piterom Markom Džejkobsonom, koji je ujedno jedan od autore ove serije, a nakon njihovog razvoda je otkrio da je homoseksualac.

Danas glumica ima 64 godine, a po njenom izgledu možemo videti da se uopšte nije promenila  kao i da nije preterala sa estetskim korekcijama. Njen prepoznatljiv izgled, zarazan smeh i veseo duh već godinama privlače novu publiku, a malo ko zna da glumica ima mračnu prošlost.

Gren je 1985. godine doživela najveću traumu u životu, i to kada je imala samo 28 godina. Naime, njoj su provalnici upali u stan i silovali su je zajedno sa prijateljicom, dok je njen suprug bio vezan sa povezom preko očiju.

- U tom trenutku nismo znale da su silovatelj i njegov brat bili na uslovnoj slobodi. Jeziva je pomisao da je bio u zatvoru, potom pušten i da je posle svega to uradio. Kako imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj je kasnije zločinac i pronađen i priveden - ispričala je u intervjuu Fren i dodala:

- Makar sam nakon traume imala i završetak, a mnoge žene ga nemaju. Znam da je taj čovek zatvoren i da nikad više neće imati priliku da uradi nešto slično, ne moram da strahujem da je iza nekog ćoška i da vreba. Posle te noći smogla sam snage da sve ispričam prijateljima, ali nisam mogla da kažem roditeljima - kaže Fren, koja smatra da je zbog ovog nemilosrdnog događaja obolela od raka grlića materice:

- Desetak godina nakon tog događaja, meni je dijagnostikovan rak grlića materice. Zaista mislim da postoji veza između te dve stvari, jer godinama nisam mogla da se izborim sa duševnim bolom koji sam osećala zbog silovanja. Završila sam baš sa rakom grlića materice, što nije slučajnost. Jednostavno, moje telo se slomilo i to je izazvalo bolest. Posle silovanja nikada ne možete biti isti. Ali, kada rana prestane da bude sveža, tada ste spremni da svojoj boli date smisao. To je ono što ja uvek radim - iskrena je Fren, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading