NE VADI GA IZ USTA: Nož u leđa Novaku, njegove reči dolivaju ULJE NA VATRU Srbiji posle australijske SRAMOTE!

Autor:

Sport

21.02.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole im je trn u oku!

NE VADI GA IZ USTA: Nož u leđa Novaku, njegove reči dolivaju ULJE NA VATRU Srbiji posle australijske SRAMOTE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Britanski teniser Endi Mari još jednom je govorio o Novaku Đokoviću. Ovoga puta, Britanac je promenio ploču, pa je pozvao Srbina da prihvati posledice odluke da se ne vakciniše protiv koronavirusa, što je razjarilo ljubitelje "belog sporta" u Srbiji.

Endi i Nole se trenutno nalaze u Dubaiju, gde nastupaju na turniru iz serije 500, ali je deportacija iz Australije još uvek glavna tema.

- Nisam ga još uvek sreo ovde. Razmenili smo nekoliko poruka dok je bio u Australiji. Nisam saglasan sa njegovom odlukom. Bilo bi mnogo lakše da se samo vakcinisao, ali isto tako ne sviđa mi se što ga gledam u ovoj pozicji. Znam ga od kako smo bili deca i ne sviđa mi se ono što vidim. Bilo bi bolje da učestvuje na svim velikim turnirima. Međutim, posledice postoje i mora to da prihvati - izjavio je Mari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Mari

Podsetimo da je britanski teniser trijumfalno započeo učešće na turniru u Aziji, pošto je u prvom kolu bio bolji od Australijanca Kristofera O'Konela. U istom stilu takmičenje je započeo i Srbin, koji je rutinski savladao Lorenca Musetija, a posle susreta bio je oduševljen podrškom koju je dobio sa tribina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading