NOVAK OVO NIJE OČEKIVAO: Đokovića sačekalo MEGA IZNENAĐENJE u Dubaiju!

Autor:

Sport

21.02.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta uspešno je startovao na ovogodišnjem ATP turniru u Dubaiju.

NOVAK OVO NIJE OČEKIVAO: Đokovića sačekalo MEGA IZNENAĐENJE u Dubaiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Za svega 75 minuta igre Novak Đoković je rezultatom 2:0 (6:3, 6:3) savladao Italijana Lorenca Musetija, a nakon susreta srpski teniser je izjavio:

- Bilo je divno. Nisam mogao da tražim i očekujem bolji prijem ovde. Prošlo je neko vreme od mog poslednjeg meča. Dobar početak sezone, hvala vam što ste mi omogućili da se ovako dobro osećam na terenu - počeo je Novak, a zatim je dodao:

- Sve u svemu, pobeda u dva seta. Mogu da budem zadovoljan svojom igrom, posebno zbog pauze od tri meseca. Bilo je trenutaka kada sam pravio neiznuđene greške u nizu. Raduje me činjenica da sam trijumfovao u dva seta, protiv jako talentovanog igrača.

Na pitanje novinara da prokomentariše emocije koje je iskazivao tokom meča, Đoković je izjavio:

- Uvek je to u žaru borbe. Nekada moraš da izbaciš energiju i frustraciju iz sebe. Potom se fokusiraš na sledeći poen, pronalazio sam prave servise na vreme, što mi je jako pomoglo - odgovorio je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading