NEVIĐENA DRAMA U DUBAIJU: Endi Mari je UDARNA VEST pred Novakov prvi meč sezone!

Autor:

Sport

21.02.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u osminu finala turnira u Dubaiju!

NEVIĐENA DRAMA U DUBAIJU: Endi Mari je UDARNA VEST pred Novakov prvi meč sezone!

Foto: Tanjug/AP

Britanski teniser Endi Mari

Britanac je savladao australijskog igrača Kristofera O'Konoela rezultatom 2:1, posle preokreta. Po setovima je bilo 6:7, 6:3, 7:5, a meč je trajao čak dva časa i 53 minuta.

Prvi period igre je bio prilično izjednačen, sve do taj-brejka. Obojica igrača su uspela da odbrane svoje servise, a i 13. gem je počeo egalom (4:4). Ipak, Australijanac je tada nanizao tri poena, pa je došao do vođstva od 1:0.

Mari je "dodao gas", pa je ekspresno napravio brejk već na početku drugog seta. Stečenu prednost je čuvao sve do devetog gema, kada je još jednom oduzeo servis O'Konelu za izjednačenje.

Pitanje pobednika prvog kola rešeno je u dramatičnoj završnici trećeg seta. Mari se najpre suočavao sa serijom brejk lopti u devetom gemu, ali je Australijanac propustio četiri šanse. Iskusni Britanac je to kaznio u 12. gemu, kada je sačekao svoju priliku, oberučke je prihvatio, pa je nakon materijalizovane druge meč lopte prošao dalje.

Ono što sledi u Dubaiju je dugo očekivan Đokovićev povratak na teren, a njegov duel sa Musetijem možete pratiti u blogu UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading