NADAL SE OBRATIO NOVAKU U FACU! POKVARENI Rafa ima poruku za Đokovića!

Autor:

Sport

31.01.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael nadal osvrnuo se na tek završeni Australijan open, prvi Gren slem u sezoni koji je pripao upravo španskom igraču.

NADAL SE OBRATIO NOVAKU U FACU! POKVARENI Rafa ima poruku za Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafel Nadal na Rolan Garosu

Finale je trajalo pet sati i 24 minuta, a španski teniser je slavio posle izgubljena prva dva seta.

- Sećam se finala s Novakom i Rodžerom, ali tada sam bio mlađi i spremniji. Ove godine bilo je drugačije. Ali bio je to jedan dan, dao sam svoj maksimum. Ponosan sam! 

Na osvajanju rekordne 21. titule čestitali su mu i najveći rivali Novak Đoković i Rodžer Federer.

 

 

- Uvek smo poštovali jedni druge. Razumeli smo ovo rivalstvo na pravi način. Primio sam mnogo poruka, žao mi je što nisam odgovorio svima. Ali ponosan sam na način na koji smo se nas trojica nosili sa našim rivalstvom tokom godina. Na kraju krajeva, to je samo igra. Ostvarili smo više nego što smo sanjali kao deca. Nije toliko bitno da li imam 21, a oni po 20… Ili da li će nego završiti sa 23, a neko sa 21. Uradili smo važne stvari za naš sport, ostvarili smo snove. Srećan sam da sam deo ove ere koja je specijalna za naš sport- rekao je Nadal, a prenose svetski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Vuk07

31.01.2022 20:01

Za Nadala kažu da zahvaljujući belom brasnu bez glutena uspeo da se vrati posle izgubljena prva dva seta i dobije Medvedeva sa tri dva