ŠVAJCARSKI PREVRTLJIVAC: Federer NAMERNO ćuti, iako zna šta se Novaku DOGODILO u Australiji!

Autor:

Sport

30.01.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je početkom godine prolazio kroz pravu torturu u Australiji, a za to vreme Rodžer Federer nije rekao nijednu reč.

ŠVAJCARSKI PREVRTLJIVAC: Federer NAMERNO ćuti, iako zna šta se Novaku DOGODILO u Australiji!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer ne nastupa na Australijan openu zbog povrede, a već dva meseca se javno nije oglašavao.

Iako je čitav teniski svet pomno pratio torturu kroz koju je prolazio Novak Đoković, Švajcarac je odlučio da ćuti i ne daje komentare.

Bivši britanski teniser Tim Henman istakao je da je Rodžer pomno pratio sve što se dešavalo najboljem igraču sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman u društvu Kajla Edmunda

- Federer je oduvek veliki teniski navijač, uključen je u sve jer obožava ovaj sport. Poslao sam mu nekoliko poruka tako da definitivno zna šta se dešava -  rekao je Henman.

Britanac ističe da će Federeru biti teško da se vrati.

- Držimo mu fige da njegov oporavak ide u dobrom pravcu i da će umesto gledanja tenisa uskoro moći da se vrati na teren. Niko ne zna kada će se Federer vratiti, ali sam siguran da radi na tome. Malo je glupo spekulisati, sigurno će nas obavestiti, ali jasno je da nije lako vratiti se sa toliko godina - rekao je Henman i dodao. Ipak, voleo bih da ga vidim opet na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
samo ja

04.02.2022 01:32

A sta da komentarise Federer je gospodin On je pravi Sampion bio I ostat ce Povjest ce ga pamtiti da je najbolji za sva vremena intelegentan , Legenda u sportu Svidjalo se to nekima ili ne to je stvarnost Znam da ovo nece biti objavljeno samo se vi tjesite istina je istina Dizite Novaka u nebesa makar osvoji svaki teniski mec u sljedeci desert godina nikad nece biti ravan Federeru