OPET TAJ SKOT! Gore od Novaka - svetski SUPERSTAR primio vakcinu, a NE MOŽE u Australiju!

Autor:

Sport

30.01.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest (44) mogao bi da prođe kao najbolji teniser planete Novak Đoković, s obzirom da je premijer Australije Skot Morison najavio da će mu biti zabranjen ulazak u zemlju.

OPET TAJ SKOT! Gore od Novaka - svetski SUPERSTAR primio vakcinu, a NE MOŽE u Australiju!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Američki reper je planirao turneju u martu kojom bi promovisao svoj album (Donda). Vest je imao nameru da održi nekoliko koncerata na stadionima širom najmanjeg kontinenta, ali je nastao veliki problem. Naime, Vest je primio samo jednu dozu vakcine protiv koronavirusa, a kada je trebalo da se revakciniše - predomislio se!

Republika

Foto: youtube.com

Hladan tuš za Vesta

Prema australijskim propisima, osoba koja nije "potpuno vakcinisana" ne može da dobije vizu, a potvrdu da će se ova pravila striktno poštovati stigla je i od prvog čoveka vlade.

Pravila nalažu da obavezno morate biti u potpunosti vakcinisani -. rekao je, navodeći da "su propozicije takve i važe za sve, kao što su ljudi mogli da vide u skorije vreme".

 

 

- Nije bitno ko ste, to su pravila. Poštujte propise i možete doći. Ne pratite ih, ne možete - zagrmeo je Morison.

Na osnovu ovih reči, na pomolu je nova saga. Naime, status Novaka Đokovića okupirao je pažnju svetske javnosti, a Srbin je na kraju deportovan iz Australije nakon 11-dnevnog procesa. Da li će tamošnji političari na isti način uskratiti boravak i Vestu, videćemo u martu, ali sva je prilika da ga čeka Novakova sudbina...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Mike

30.01.2022 09:23

Ukoliko mu to ne odgovara, on (Vest) nece ni ici u Australiju. Djokovic je prevaren da bi se skupili politicki poeni, mada je kod Djokovica prica malo dublja, njega istinski mrze, sto se moze videti iz komentara obicnog sveta na njihovim portalima.

Odgovori 35 10
Joj

30.01.2022 10:16

Svet i jeste otisao u tri lepe kad ste poceli da poredite VITEZOVE i TRUBADURE

Odgovori 29 4
samo ja

31.01.2022 06:40

Sigurno da ga ceka U tome jest Australijska posebnost Nema privilegelije Tko si da si pridrzVaj se pravila I nema problema Vama to izgleda cudno ali ovdje se zna red