TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO: Iz Partizana bacili Grobare u TRANS - "Ma, kakav Ohi, doveli smo za KLASU BOLJEG"

Autor:

Sport

30.01.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohi Omoižuanfo je ove zime besplatno stigao u Crvenu zvezdu, a malo ko je znao da je norveškog napadača pratio i Partizan.

TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO: Iz Partizana bacili Grobare u TRANS - "Ma, kakav Ohi, doveli smo za KLASU BOLJEG"

Foto: Starsport

Skaut Partizana Zvonko Popović otkrio je da su crno-beli proteklog leta pratili partije Ohija u dresu Moldea, ali da su doneli odluku da umesto njega dovedu Rikarda Gomeša.

- On je bio jedan od igrača koje smo mi u julu mesecu skautirali. Znate kako to ide, nama pošalju nekoliko igrača i nas nekoliko sednemo i tada smo se složili da je Ohi dobar igrač, ali Rikardo je bio prva opcija i mislim da nismo pogrešili - otkriva Popović.

Rikardo je najbolji strelac Superlige sa čak 18 postignutih golova.

Republika

Foto: Starsport

- Imate dva derbija koja mogu i ne moraju da odluče. Mislim da se Zvezda malo i uljuljkala i izgubila bodove neplanirano. Mi smo željni kao nikad, četiri godine je post. Nismo skoro bili bliži i mislim da je svima u klubu to jasno. Kako sam načuo neki igrači su upravo zbog toga i ostali - rekao je on i dodao:

- Ima još dosta da se igra, jako težak raspored na početku. Ide Radnički, pa Sparta, pa Kragujevac, pa opet Sparta, onda derbi... Ako se prođe Sparta nastavlja se i u Evropi. Zvezda je pošteđena toga pa joj je sa te strane lakše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

30.01.2022 21:48

Zvezda uzima titulu jer je to već dogovoreno.