AKO JE U VODI, MATEJEVO TELO NEĆE OTIĆI DALEKO! Niko ga neće naći, Pančevački most je velika prepreka!

Autor: Republika

Hronika

30.01.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš nestao je pre mesec dana, i od tada traje intenzivna potraga za njim.

AKO JE U VODI, MATEJEVO TELO NEĆE OTIĆI DALEKO! Niko ga neće naći, Pančevački most je velika prepreka!

Foto: e/stock/printskrin

Pripadnici policije od 31. decembra tragaju za nestalim Splićaninom, za kog se sumnja da je u jednom trenutku ušao u reku Savu.

Paralelno sa ptretraživanjem rečnog korita, traga se i na površini, pa je tako u nekoliko navrata pretraživano Veliko ratno ostrvo.

Alas Renato Grbić, koji je mnogo ljudi spasao i izvukao iz vode, smatra da Matej Periš, ako je ušao u vodu, nije mogao daleko da ode.

- Ako je ušao u vodu, ja sam rekao i njegovom ocu, dok njegovo telo ne bude isplivalo, neće ga niko naći. Voda je mutna, sve se radi na dodir, a prostranstvo je veliko. Ako se negde ne "zakači", telo mora da ispliva. Ja ne verujem da će telo otići dalje od Pančeva - rekao je Renato gostujući na TV Prva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Renato Grbić

On je potom istakao da je telo teško pronaći.

- Organizam je sada kao u frižideru, onog trenutka kada počne da truli organizam, da ispušta gasove, organizam se naduje i ispliva gore. Pančevački most je velika prepreka, teško može taj deo da prođe, jer ima mnogo krša, potopljenih vagona, naslaga, granja, panjeva i svega... Ako je u vodi, ne verujem da će daleko otići - zaključio je Renato Grbić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading