NEZAPAMĆEN SKANDAL: Političar SMENJEN zbog podrške Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

25.01.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal potresa Španiju, a u sve su umešani Novak Đoković i njegovo proterivanje iz Australije.

NEZAPAMĆEN SKANDAL: Političar SMENJEN zbog podrške Novaku Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Ugledni "El Diario" prenosi da je jedan od političkih zvaničnika na Majorki, Đozep Manćado, smenjen  sa pozicije direktora za razvoj životne sredine i to nedugo nakon što je javno podržao Novaka Đokovića u borbi sa sramnim australijskim vlastima.

Aurora Ribot, kancelarka za održivi razvoj i životnu sredinu Majorke, Manćadu je uručila otkaz "zbog gubitka međusobnog poverenja i nesuglasica koje su se pojavile u njihovom odnosu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ona se njemu zahvalila na svemu što je učinio na pomenutoj funkciji, ali činjenica je da bi on ostao na njoj da nije javno podržao Novaka Đokovića.

Manćado je na društvenim mrežama tada pisao i poruke poput "Forca Nole!!! Milioni ljudi su uz tebe", a "El Diario" ističe da mu je zamereno i to, i nedavna izjava da se protivi represivnim korona-merama, odnosno nasilnim zatvaranjima koji, po njemu, "podsećaju na vreme nacizma".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading