DETALJ KOJI JE SVE ŠOKIRAO! KRAĐA na Nadalovom meču u CENTRU pažnje! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.01.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se priča o meču Rafaela Nadala i Denisa Šapovalova, u kojem je legendarni Španac na jedvite jade uspeo da se plasira u polufinale Australijan opena i primakne na dva meča od 21. grend slema u karijeri.

DETALJ KOJI JE SVE ŠOKIRAO! KRAĐA na Nadalovom meču u CENTRU pažnje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Ipak, jedan detalj viđen tokom dramatičnog meča, zapao je u centar interesovanja medija.

Nadal je na kraju slavio 3:2, a po završetku meča devojčica koja sakuplja loptice je krišom uzela reket poraženog Šapovalova.

Šapovalov je u više navrata bio besan na ovom meču. Prvo zbog Nadalovog odugovlačenja, a onda i odlaska u toalet pred početak petog seta, o čemu je detaljno pričao posle meča.

No, kada je Nadal osvojio poslednji poen u meču, Šapovalov je žestoko razbio svoj reket i ostavio ga na terenu dok je otišao da se sprema da napusti "Rod Lejver arenu".

Iako to nije planirano, jedna devojčica bila je usnimljena kako krišom uzima reket i stavlja ga iza leđa, želeći da obezbedi za sebe jedan suvenir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading