NEKADAŠNJI BRANILAC SRPSKOG PREDSEDNIKA SAVETUJE; Novak je bio u zatvoru i može da ih TUŽI za duševni bol!

Autor:

Sport

21.01.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravna borba najboljeg svetskog tenisera protiv države Australije i australijske teniske federacije tek će doživeti svoju ekpanziju, a dešavanja u Melburnu prokomentarisao je i istaqknuti srpski pravnik Toma Fila.

NEKADAŠNJI BRANILAC SRPSKOG PREDSEDNIKA SAVETUJE; Novak je bio u zatvoru i može da ih TUŽI za duševni bol!

Foto: Tanjug/AP

Fila pojašnjava da Novak Đoković ima pravo da tuži Vladu Australije zbog lošeg tretmana i psihičkog bola, ali i zbog toga što je doveden u zabludu jer mu je data viza i obećano učešće na teniskom turniru u Melburnu i dodaje da za sve što je preživeo zajedno sa svojim timom može da dobije između četiri i pet miliona evra.

 

 

Poznati advokat ističe i da Đoković međutim ne može da tuži ministra za imigracije Aleksa Hoksa zbog odluke da mu oduzme vizu.

- Prema Australijskom zakonu ministar za Imigracije ima pravo da u sred turnira nekom igraču oduzme vizu i vrati ga kući - pojašnjava Fila i dodaje:

- Prema Novaku su se ophodili kao da je iz Afrike gumenim čamcem doplivao u Australiju. Mogu da kažem da je bio u zatvoru i da zbog svega što je preživeo može da ih tuži za duševni bol. Imao je troškove iznamljivanje kuće kao i sve što je bilo potrebno njemu i njegovom timu. Ti ljudi su došli avonom i negde su bili smešteni - zaključio je Toma Fila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading