NISAM JA NEKI TAMO ĐOKOVIĆ: Pitali su čuvenog sportistu o VAKCINI, njegov odgovor ŠOKIRAO je svet!

Autor:

Sport

20.01.2022

23:44

Greg van Avermet, belgijski biciklista, demantovao je navode da predvodi antivaksere u svom sportu, kao što to navodno čini Novak Đoković u tenisu.

NISAM JA NEKI TAMO ĐOKOVIĆ: Pitali su čuvenog sportistu o VAKCINI, njegov odgovor ŠOKIRAO je svet!

Tanjug/AP

Novak Đoković na udaru sramnih kritika

Belgijanac je istakao za španski "El Espanjol" da je vakcinisan i da ne želi da ga porede sa Srbinom, iako nije primio tzv. "buster" dozu.

Da se nisam razboleo, primio bih tu vakcinu davno. Inače sam za vakcinaciju. Ne bih da neko misli da sam neka vrsta Novaka Đokovića - rekao je Van Avermet.

 

 

Njegovi rezultati su postali značajno lošiji u drugom delu sezone, a belgijski biciklista smatra da je to povezano sa vakcinacijom.

Nije išlo kako sam želeo, posebno taj drugi deo sezone. Za to krivim vakcinaciju. Otkako sam primio tu drugu dozu, nisam bio na svom nivou. Morate da imate dobar tajming za to, a ja sam to uradio pred Dofine, posle teškog perioda treninga i pre teške trke. To nije bila dobra ideja. Moje telo se borilo protiv nečega - tvrdnje su Grega van Avermeta.

Podsetimo da je Novaka skupo koštala odluka da se ne imunizuje protiv koronavirusa jer je deportovan iz Australije nakon 11-dnevne sage.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Lana

21.01.2022 03:05

Novak misli da je Bog i batina. Koliko je samo drugih ljudi doniralo pare, doktori vreme i zivote,on nece vakcinu. Dno.

Nebojša

21.01.2022 09:47

Novaku ne treba reklama preko vakcine. Ne smatram ga antivakserom, a taj "demokratski" zapad nam osporava pravo na izbor... Podrška Novaku, uvek.

Zaga

21.01.2022 10:24

Kada misliš da si iznad svih i svakog. Pa te još loži ko stigne.