SO NA RANU POSLE DEPORTACIJE: Loša vest za Đokovića STIŽE iz Britanije!

Autor:

Sport

19.01.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mark Peči, bivši trener Endija Marija, sipao je "so na ranu" Novaku Đokoviću i Srbiji posle dešavanja u Australiji.

SO NA RANU POSLE DEPORTACIJE: Loša vest za Đokovića STIŽE iz Britanije!

Foto: Tanjug/AP

Britanski stručnjak je izrazio svoj sud po kome će vakcinacija biti obavezna za učešće na gotovo svim turnirima ove godine.

Problem sa vakcinacijom će biti ogroman. Francuska je već nagovestila da nevakcinisani neće moći da igraju na Rolan Garosu. Nije teško razumeti poruku - izjavio je Peči za "Tennis Channel, a zatim se dotakao slučaja "Đoković protiv Australije".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Mari i Novak Đoković

Izbacivanje Đokovića iz Australije je senzacionalan događaj. Moje mišljenje je da su obe strane napravile veliki broj grešaka. Novak je pokušao da uđe uz izuzeće, ispoštovao je proceduru i nije imao nameru bilo koga da prevari. Nije odustajao do kraja, ali nije vredelo - dodao je Peči.

Podsetimo, 11-dnevna saga okončana je Đokovićevom deportacijom iz Australije, a najnovije informacije govore da Srbin neće moći da igra ni na Rolan garosu, pod uslovom da se ne imunizuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Сремац

19.01.2022 20:55

Србин Новак Ђоkовић је најбољи тенисер света свих времена. Та чињеница је разлог мржње богатих и прљавих светских ликова. Никада нико из њихових земааа не би издржао 11 дана шиканирања, понижавања и малтретирања од стране ситних, малих и бедних анонимуса, службеника Државе у којој готово да нема правде. Ноле је херој светских размера.