AUSTRALIJANCI PRIZNALI GREŠKU: Žalimo zbog nedavnih događaja!

Autor:

Sport

18.01.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon deportacije najboljeg tenisera sveta, Teniska asocijacija Australije izdala je šturo saopštenje, a tokom drugog takmičarskog dana na Australijan openu, TA se ponovo obratila javnosti...

AUSTRALIJANCI PRIZNALI GREŠKU: Žalimo zbog nedavnih događaja!

Foto: Tanjug/AP

U novom saopštenju Teniske asocijacije Australije stoji:

- Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko sarađivala i sa Federalnim sudom i sa Vladom Viktorije tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab i navijače što se tiče korone.

Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas neverovatne dve nedelje tenisa - navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading