ČETIRI OPCIJE PRED NOVAKOM! Dve su protiv, jedna mu ide u korist, a POSLEDNJA JE 50-50!

Autor: Republika

Sport

14.01.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaku Đokoviću je poništena viza odlukom ministra Aleksa Houka.

ČETIRI OPCIJE PRED NOVAKOM! Dve su protiv, jedna mu ide u korist, a POSLEDNJA JE 50-50!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Pred srpskim teniserom su, posle skandalozne odluke ministra za imigracije, četiri opcije, a samo jedna ide njemu u korist.

Kako prenose tamošnji mediji, prva opcija je da Novak prihvati odluku ministra, ne podnosi žalbu i momentalno napusti Australiju. Jasno je da se ovo neće desiti, jer su prema informacijama, Đokovićević advokati već u sudu kako bi predali žalbu na odluku ministra Houka.

Preostale opcije se odnose na odluku suda. Druga je da Novak uloži žalbu, ali da je sud odbije, što bi značilo da naš as mora da napusti Australiju.

Treća opcija je da sud ponovo donese odluku u korist prvog reketa sveta, vrati mu vizu i omogući mu da se takmiči na prvom grend slem turniru.

Poslenjda se takođe odnosi na pozitivnu odluku suda po Novaka, ali i mogućnost da se australijska vlada žali, pa bi se onda donosila posebna odluka o tome da li bi Đoković mogao da igra ili ne dok sud razmatra žalbu vlasti.

Sva dešavanja o situaciji u kojoj se Novak nalazi pratite u LIVE blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mickey

14.01.2022 08:27

Novače, idi kući, mogu te zlikovci otrovati u toj jazbini za migrante...

Odgovori 10 0