UVUKLI SU GA U ZAMKU, HOĆE DA GA PONIZE I BACE NA KOLENA! Novakov stric razotkrio prljave planove i prozvao premijera Skota!

Autor:

Sport

10.01.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Đoković dao je izjavu britanskim medijima u kojima je dao svoje viđenje celokupne situacije!

UVUKLI SU GA U ZAMKU, HOĆE DA GA PONIZE I BACE NA KOLENA! Novakov stric razotkrio prljave planove i prozvao premijera Skota!

Foto: Printskrin: Tanjug

Goran Đoković

Goran Đoković smatra da su australijske vlasti htele da Novaka bace na kolena, ali da im to neće poći za rukom!

- Kada mu izdaju vizu, a potom ga uhapse, za mene je to uvlačenje u zamku. Pozvali su ga da dođe, izdali mu sve papire, a onda ga stavili u zatvor. Hoće da ga ponize, bace na kolena, ali to se neće desiti jer mi smo Srbi, i mi smo ponosan narod - ocenio je Goran Đoković u izjavi za britanske medije.

Očekuje nove udare tamošnjih vlasti iako ni sam ne može da veruje da je tako nešto moguće.

- Neće se tako lako pomiriti s odlukom i pustiti ga na miru iako Novak nije prekršio nijedan zakon. Rekli su mu lično da je za njega bolje da sam napusti Australiju nego da ga oni deportuju i zabrane mu ulazak u zemlju u naredne tri godine. I dalje ne možemo da poverujemo šta se događa u 21. veku - izjavio je Goran Đoković

Goran smatra da se premijer Australije Skot Morison previše zaigrao pred izbore. Želeo je da preko Novakovih leđa dođe do reizbora ali bi to moglo da mu se vrati kao bumerang!

- Skot mora da vidi računa o svojoj poziciji uoči narednih izbora, ali ne znam da li mu je PR objasnio koliko je dobro što je napao Novaka. Imam osećaj da neće biti premijer od aprila i nadama se da će se to desiti - zaključio je Goran Đoković.

Australijan open počinje 17. januara i sva je prilika da ćemo tamo ipak imati priliku da gledamo Novaka u pohodu na rekordnu 21. grend slem titulu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading