NOVAK JE JOŠ JEDNA RAZMAŽENA SPORTSKA ZVEZDICA! Američki servis CNN nastavio brutalnu kampanju protiv Srbina, iako je oslobođen!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U programu uživo su na američkom servisu, koji je partner N1, izrečene nove sramne uvrede na račun jednog od najboljih sportista u istoriji.

NOVAK JE JOŠ JEDNA RAZMAŽENA SPORTSKA ZVEZDICA! Američki servis CNN nastavio brutalnu kampanju protiv Srbina, iako je oslobođen!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i dalje trpi napade iz Amerike

Novak Đoković, srpski teniski as i jedan od najboljih sportista u istoriji koji je prethodnih dana u Australiji preživeo neviđenu torturu, nastavio je da bude meta brutalne kampanje američkog CNN, partnera televizije N1 koja pretenduje da zauzme dominantnu poziciju na informativnom tržištu naše zemlje.

Naime, na portalu tog servisa se vodio program uživo o slučaju "Novak", u kom je voditelj Džon Berman na sve načine kroz razgovor sa sagovornicima pokušavao da blati našeg sportistu.

I taman kad se pomislilo da su dotakli dno optužbama da je Đoković lažov, kao i da je namerno širio koronu šetajući se po javnim mestima bez maske, oni su uspeli da prevaziđu sebe nazvavši srpskog tenisera "još jednom u nizu raspekmeženih sportskih zvezdica". 

Iako se prethodnih dana u ponašanju Đokovića ništa ne može nazvati razmaženim, budući da je on stoički podnosio čitavu situaciju, iako je bez svakog presedana, Bermanovi sagovornici nisu odustali od toga da podrže tezu voditelja, navodeći kako je Novak "cvilio i kumio" da ga oslobode.

- Đoković je samo još jedna u nizu razmažena takozvana sportska zvezda - stajalo je sve vreme u kajronu na CNN dok je Berman vodio program.    

Republika

Foto: Tanjug/AP

CNN vodi kampčanju protiv srpskog tenisera

Podsetimo, Đoković je prilikom ulaska u Australiju prikazao rezultate PCR testova na koronavirus, gde se jasno videlo da je 16. decembra bio pozitivan na koronavirus, a da je 22. decembra dobio negativan test. 

Sudija ga je danas na osnovu priloženbih dokumenata oslobodio, a on je već otišao na trening kako bi se pripremio za predstojeći turnir koji počinje 17. januara. Prema rečima članova njegove porodice, koji su se javnosti obratili nakon što su dobili vest o tome da on može da učestvuje na takmičenju, Novak je jači nego ikad i "jedva čeka da osvoji još jednu titulu".  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lala

10.01.2022 14:29

Jasni ste nam , kao bi dan , cao !

Stevan

17.01.2022 23:20

Ma mogu da mu buckaju malo