AMERIČKI CNN UDARIO NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Bruka i sramota, partneri N1 optužili srpskog asa da je LAŽOV I DA JE NAMERNO ZARAŽAVAO LJUDE KORONOM!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki javni servis, koji se izdaje za novinarsku moralnu veličinu, objavljuje seriju tekstova na svom portalu u kojima se trudi da jednog od najboljih sportista u istoriji maksimalno ocrni.

AMERIČKI CNN UDARIO NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Bruka i sramota, partneri N1 optužili srpskog asa da je LAŽOV I DA JE NAMERNO ZARAŽAVAO LJUDE KORONOM!

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ, CNN

Brutalna kampanja protiv Đokovića na CNN

Američki javni servis CNN, partner N1, brutalno se u seriji tekstova na svom portalu ostrvio na srpskog teniskog asa Novaka Đokovića povodom situacije koja je jednog od najboljih sportista u istoriji zadesila u Australiji.

Ne komentarišući uslove pod kojima je Đoković danima držan bukvalno u zatočeništvu, a ni to što se njegov slučaj pretvorio u pravu političku kampanju, CNN, koji se izdaje za biser novinarstva, ni u jednom trenutku nije preneo izjave srpskog tenisera ili članova njegove porodice. S druge strane, zdušno se potrudio da prenese navodne komentare australijskih građana, koji su, isto tako navodno, po društvenim mrežama Đokovićev slučaj nazivali "odvratnim" i "za svaku osudu". 

- Đoković je priznao da je 16. decembra saznao da je pozitivan na koronu, da je radio test, i to samo nekoliko dana pre nego što je bio na događaju bez maske - naveo je CNN u jednom od tekstova, ističući da je zatim usledio niz događaja na kojima je teniser prisustvovao "iako je znao da je zaražen". 

Time je CNN nedvosmisleno želeo da, i to bez ijednog dokaza, istakne kako je Đoković lažov i kako očigledno nije mario što je zbog infekcije koronavirusom bio opasan po okruženje, ali se ipak kretao među ljudima. 

Republika

Foto: Printscreen

CNN objavljuje seriju napadačkih tekstova na Novakov račun 

Koliko je partnerima televizije N1, koja pretenduje da zauzme dominantnu poziciju na našem tržištu tvrdeći da je jedina pozvana da objektivno i istinito izveštava o događajima iz zemlje i sveta, važno da dokažu Đokovićeve navodne laži, pokazuje i činjenica da se o slučaju "Novak" govorilo i u prenosu uživo na CNN. Tom prilikom se voditelj Džon Berman zdušno sa sagovornicima trudio da dokaže zbog čega teniski as treba da bude zatvoren ili pak proteran iz Australije. 

- Đoković je znao da je pozitivan na koronu pre nego što je bez maske prisustvovao raznim događajima - stajalo je sve vreme u kajronu tog prenosa. 

Podsetimo, zbog slučaja Novaka Đokovića podigla se velika prašina u čitavom svetu, ali mediji uglavnom izveštavaju o tome kao o presedanu da se vlasti jedne zemlje na takav način ophode prema jednom od najboljih sportista svih vremena.         

            

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Stojan

10.01.2022 12:29

Procitao sam naslov i to je dovoljno. Necu dalje jer svi znaju da CNN izmislja price, cak i dogadjaje. Niko vise njima ne veruje.

Odgovori 62 9
Očajno pero

10.01.2022 12:42

Očekivana priča. Nole im je pokvario planove da nas sve sateraju u tor, čipuju i drže kao savremene robove ili bolje zombije. Australija je bila izolovano ostrvo gde su spremali eksperiment kako će postupiti sa celokupnom populacijom u svetu. Ovo je bitka Davida Noleta i Golijata - Novog svetskog poretka tj.onih koji misle da nocem mogu sve. Da li ste primetili da Australija nema inflaciju, nema pada proizvodnje, nema nedostatka energije, a u celom svetu je to problem iako nijedna država nije bila dve godine zatvorena. O čemu se ovde radi? Ko pokušava da nas porobi. Zato im Nole smeta, jer ruši njihove snove. Hohštapleri belosvetski e ne može.

Odgovori 56 8
Ljubo

11.01.2022 18:47

@Očajno pero - Podrska Noletu!.........ali ako je bio pozitivan 16.decembra kako nije bio u izolaciji i kako su moguce sve njegove aktivnosti narednih dana?

Raúl

10.01.2022 12:42

In Spain media has said the same thing about Novak PCR and next days

Odgovori 7 23