TRAGIČNA SUDBINA VESNE PEĆANAC JE SLOMILA NJENE KOLEGE: Počelo prikupljanje NOVCA za čuvenu glumicu!

Autor:

Zabava

10.01.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Pećanac je već dugi niz godina u jako teškoj materijalnoj situaciji, pa tako redovno posećuje kuhinju Verskog dobrotvornog starateljstva u Beogradu, a sada su se oglasile i njene kolege.

TRAGIČNA SUDBINA VESNE PEĆANAC JE SLOMILA NJENE KOLEGE: Počelo prikupljanje NOVCA za čuvenu glumicu!

Foto: N.Mandić

Vesna Pećanac

Nekadašnja filmska diva SFRJ Vesna Pećanac uslikana je u narodnoj kuhinji, a niko ne bi ni bio svestan ove činjenice da patrijarh Porfirije nije posetio kuhinju Verskog dobrovoljnog starateljstva u Beogradu, pa je na fotografijama s tog događaja osvanula i čuvena glumica.

Republika

Foto: Printscreen

Vesna Pećanac

Kada su njene kolege saznale za glumičinu tešku materijalnu situaciju, počele su da prikupljaju novac za nju kako bi joj pomogli da prebrodi ovaj težam period.

Glumica Gorica Popović je na kratko prokomentarisala ovu situaciju sa Vesnom.

- To je teška priča. Ona ima penziju, povremeno igra svoju monodramu kod nas u Ateljeu 212. Tuga, sjajna glumica - kratko je rekla Popovićeva, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Printscreen

Vesna Pećanac

Takođe se oglasio i Novica Antić, upravnik Ateljea 212, i tvrdi da su oni uvek prvi kada god je nekome potrebna pomoć.

- Igrala je pre korone kod nas svoju predstavu i sav prihod je išao njoj. Sada ne može da se izvodi monodrama zbog korone. Kada je bila u bolnici, mi smo prvi otišli i kupili sve što joj treba. Trajno rešenje moraju da nađu nadležne gradske službe - ističe Antić.

Glumica je ranije otvoreno govorila o svom teškom životu, a za kratko vreme je izgubila supruga i roditelje, pa je tako pala u duboku depresiju.

- Mnogo su me vređali, ja sam to zaboravila. Beskrajno me je povređivalo. Beskrajno mi je bilo teško, ali večeras mi je svanulo. Ja sam u ljubavi molila Gospoda da moje srce očisti kako bih se srela s vama i čistog srca sam se srela s vama - rekla je Vesna pre nekoliko godina.

Republika

Foto: Printscreen

Vesna Pećanac

Takođe, u medijima se pojavila vest 2006. godine da Vesnu sin fizički zlostavlja, zbog čega je glumica pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici. Glumica o ovome nikada nije želela da priča, a u septembru ptošle godine je njen son objavio status na društvenoj mreži u kom je naveo da je Vesna imala saobraćajnu nesreću, kao i da je pozitivna na korona virus.

- Keva mi je imala saobraćajku juče. Klepio ju je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru su joj konstatovali pozitivnost na kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u kovid bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž' se, Veki - napisao je njen sin Petar tada, a onda kroz nekoliko sati obrisao svoju objavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Veljko

10.01.2022 13:44

Alo, ona prima penziju i ima stan.

Odgovori 28 8
Gacikud

10.01.2022 17:07

Alo bre pa zar treba da živi u svratištu a jel se pitaš kolika joj je penzija pa vidisli budaletino kako joj muke opisuje sin .Ne bih volio da doživiš sto je ona doživjela Veljko brateee koliko imaš godina možda valjaš pa ti ne treba penzija

Odgovori 11 19
Veljko

10.01.2022 20:01

@Gacikud - Veljko penzioner skromno živi sa 18.000 RSD u svojoj kučići i svojoj baštici. I ne traži pomoć da bi živeo na visokoj nozi.

Odgovori 14 2
Danilo

12.01.2022 11:28

@Gacikud - Možda joj sin oteo stan pa joj treba pomoći da ga vrati.