I ENDI MARI PROGOVORIO: Dešavanja oko Novaka su šokantna, reći ću samo DVE STVARI!

Autor:

Sport

09.01.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi teniser sveta, Britanac Endi Mari, priprema se za učešće na Australijan openu, ali i prati situaciju oko (ne)učešća najboljeg svetskog tenisera i njegovor velikog rivala.

I ENDI MARI PROGOVORIO: Dešavanja oko Novaka su šokantna, reći ću samo DVE STVARI!

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Mari je dešavanja u vezi Novaka Đokovića nazvao "šokantnim", a njegovu izjavu prenosi dnevni list "Informer":

- Da budem iskren, mislim da su svi šokirani razvojem situacije. Reći ću dve stvari o svemu. Prvo, nadam se da je Novak OK. Dobro ga poznajem i oduvek sam sa njim imao dobar odnos, tako da se nadam da je dobro - rekao je Mari.

Potom je dodao i da je sve ovo što se dešava loša reklama za svetski tenis.

- Druga stvar, mislim da sve to nije dobro za tenis u celini i bilo koga ko je uključen u to. Zaista je loše - rekao je Endi.

Škotski teniser, koji je od Đokovića četiri puta gubio u finalu u Melburnu, 2011, 2013, 2015. i 2016. godine, kaže da se nije čuo sa svetskim brojem jedan.

- Nisam razgovarao sa njim, ali znam da je ATP pokušao da bude u komunikaciji sa njim. Lično, nismo razgovarali - zaključio je Endi Mari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading