TENISKA LEGENDA O SLUČAJU ĐOKOVIĆ: Reč je o političkoj situaciji!

Autor:

Sport

08.01.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Svetskog trenisa i osvajač Vimbldona Pet Keš izneo je svoje viđenje aktuelnih dešavanja vezanih za najboljeg svetskog tenisera.

TENISKA LEGENDA O SLUČAJU ĐOKOVIĆ: Reč je o političkoj situaciji!

Foto: Printscreen/Starssportphoto/Ilustracija

Novak Đoković

- Izgleda da je reč o problemu sa vizom, ali sam i sam mnogo puta bio u različitim zemljama i bilo je problema i sa pasošem i sa vizom i to se relativno brzo reši. Zato mislim da je prvenstveno reč o političkoj situaciji. Nažalost, na površinu je isplivalo mnogo emocija kod ljudi u Australij, pogotovo u Viktoriji - istakao je Pet Keš.

Đokovićevo medicinsko izuzeće odobrila su dva različita nezavisna medicinska panela - jadan pri Teniskoj asocijaciji Australije, a drugi pri Vladi savezne države Viktorije:

Na vebsajtu Vlade Viktorije prethodna infekcija virusom korona i dalje se navodi kao valjan osnov za izuzeće. Đokovićevi advokati naveli su da je najbolji teniser sveta bio pozitivan na virus korona 16. decembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading