JA SAM KRETEN, A NE ĐOKOVIĆ: Hrvatski novinar PONOVO ZAPALIO internet, ima NOVU poruku za Novaka!

Autor:

Sport

08.01.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati hrvatski novinar Aleksandar Stanković ponovo je pisao o Novaku Đokoviću.

JA SAM KRETEN, A NE ĐOKOVIĆ: Hrvatski novinar PONOVO ZAPALIO internet, ima NOVU poruku za Novaka!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanković je pre dva dana žestoko uvredio Novaka Đokovića nazvavši ga kretenom.

Poznati voditelj kultne emisije "Nedeljom u 2" se ponovo oglasio, ali je ovog puta napisao pismo samom sebi. 

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Otvoreno pismo Aleksandra Stankovića prenosimo u celosti:

-  Dragi moj, da odmah na početku razjasnimo. Ti si Stankoviću kreten, a ne Novak! Kreten si zato što te Novak razočarao pa sad tako otužan misliš da ti je Novak nešto dužan, a nije. Novak je dužan samo sebi, Bogu i Srbiji valjda, to ne znam, nisam siguran. Kreten si jer si navijao za Novaka samo zato što govorite isti jezik. Aj navedi još jedan razlog ako možeš? Ti se kao razumeš u tenis, znaš udarce, taktiku? Identifikovao si se s Novakom, jer je odavde (i da se razumemo, je**** te odavde), a sad kad si shvatio da on nije ti razočarao si se - napisao je Stanković i potom dodao:

- Šta se ti imaš identifikovati s Novakom? Jesu možda njegovi turniri tvoji? Njegove pare tvoje? Je l' možda čiča Draža na rakiji tvoj, ili su piramide u Bosni tvoje? Star si Stankoviću za idole i glupiranje tog tipa. Imaš svoja tri prijatelja i familiju i razočaravaj se u njih, a Novaka ostavi na miru! I ovo ti moram reći dragi moj i nemoj se molim te ljutiti, ali si kreten i nerviraš me zato što celi život pljuješ po fejsu, a pišeš kad god stigneš za malo lajkova i trenutnu slavu. Nerviram i sam sebe što ti ovo pišem, ali ne mogu pomoći sebi. S ljubavlju tvoj Aco Stanković - zaključio je Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
gg

09.01.2022 00:45

Zasto su zli ljudi toliko ruzni???????

Duška

09.01.2022 17:06

Prvo Stanković nije Hrvat,kao je to urednik zaključio na kraju,ali nažalost on se davno odrekao srpstva i sada glumi Hrvata,jer je shvatio da ne bi kao Srbin imao emisiju na HRT-u.Kada je god mogao pljuvao je po Srbima i Srbiji, prodao je svoje korene i za mene ne postoji više kao čovek.

Odgovori 12 1
Jovan

09.01.2022 18:04

Bio se previše zahrvatio pa sad ispravlja