SRAM GA BILO: Jokića BRIGA za Novakove muke!

Autor: Marija Stefanović

Sport

08.01.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Duško Vujošević konstatovao je da se Nikola Jokić ponaša autistično po pitanju Srbije, a očigledno je da se taj njegov autizam odnosi i na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

SRAM GA BILO: Jokića BRIGA za Novakove muke!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Baš kao što je indiferentan na pitanja o nacionalnom timu, Somborac je odlučio da potpuno iskulira situaciju u kojoj se našao najbolji teniser sveta u Australiji.

U međuvremenu su Novaku, koji je zatvoren u migrantskom hotelu, poruku podrške poslali i Kurta i Murta, ali ne i Jokić. Iako bi njegova reč imala veliku težinu jer se radi o aktuelnom MVP NBA lige i, uz Đokovića, najboljem sportisti kojeg Srbija trenutno ima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jokićeva nezainteresovanost bode oči i ako se uzme u obzir da se on i Nole poznaju odranije i da su dobri prijatelji. Oni su zajedno bili na utakmici "Ćao, Deki" pre dve godine, na oproštaju Dejana Milojevića od Mege, nakon koje su bili zaraženi koronavirusom.

Zbog toga su svi očekivali da će Nikola imati malo više empatije prema Đokoviću i da će, po ugledu na ostale srpske sportiste, podržati najboljeg srpskog tenisera. Za razliku od Nikole, Bogdan Bogdanović izabrao je pravi način da podrži zemljaka. On je na meč svoje Atlante sa Los Anđeles Lejkersima (134:118) došao u majici s likom Novaka Đokovića, na kojoj je pisalo: "Ne možete da poništite veličinu".

Republika

Foto: Starsport

Takođe, Novaka nije zaboravio ni košarkaš Barselone Nikola Mirotić, koji mu je poslao posebnu poruku za Božić.

- U dane kada se nebo spušta na zemlju i zemlja penje u nebesa, dragi Novače, želim ti da budeš istrajan u svemu sto radiš i svemu što jesi. Najmračnije je pred samu zoru i najteže pred osvit slobode. Želim ti dobro zdravlje, mir u duši i sreću u porodici. Mir Božji, Hristos se rodi - napisao je Mirotić na društvenoj mreži Tviter.

Njemu su se pridružili i košarkaš Monaka Danilo Anđušić, zatim igrač Panatinaikosa Nemanja Nedović i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (12)

Loading
Kondor

08.01.2022 20:31

Taj Jokić je odavno Srbiji rekao: LAKU NOĆ.. I od tada me upšte ne zanimaju članci o njemu. Izbrisati ga iz Srca...

Odgovori 106 21
Bubreg

09.01.2022 18:24

@Kondor - Kada imaš zakazano kod kardiologa?

Slavisa

08.01.2022 21:07

Ama ljudi možemo li mi biti malo realniji po ovom pitanju? Obožavam Noleta, ali on je svjesno odabrao da se ne vakcinise, dok sam ja odabrao suprotno. Nemam ništa ni protiv tog izbora, ali ima posledice. Istina, ovi ga peglaju vise nego sto bi smjeli, ali on će to već istjerati sam. Kao sto Novak ne bije Nikoline bitke, tako ni Nikola ne treba da bije Novakove.

Odgovori 47 140
Goran

09.01.2022 08:00

@Slavisa - Slaviša, da li si ti glup ili se samo praviš? Da li shvataš u čemu je problem? U odnosu i tretmanu koji ima!!! Imao je odobrenje za vizu po osnovu medicinskog izuzeća, i na osnovu toga je i pošao u Australiju. Naprasno su poništili odobrenje od dve nezavisne medicinske institucije, ukinuli vizu i nastavili sa ovim ponižavanjem. Da je u startu odbijen, on na put ne bi ni krenuo. Ovde se uopšte ne radi o vakcini!!!

Odgovori 47 0