NEPRIJATNA LEKCIJA SRPSKOM TRENERU: Favorit deklasiran u derbiju!

Autor:

Sport

08.01.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od košarkaške Evrolige, u turskom nacionalnom šampionatu ekipa srpskog trenera Aleksandra Đorđevića do sada je beležila zapažene rezultate.

NEPRIJATNA LEKCIJA SRPSKOM TRENERU: Favorit deklasiran u derbiju!

Foto: Tanjug/AP

Do sada su crno-žuti iz Istanbula u 14 odigranih mečeva nacionalnog šampionata zabeležili svega jedan poraz, ali ih je danas drugoplasirana ekipa Darušafake demolirala na domaćem parketu rezultatom 61:79 čime i njihova pozicija na tabeli više i nije tako komotna.

 

 

Ekipa Aleksandra Đorđevića je na domaćem parketu imala svega 40% šut iz igre, a procenti za tri poena su još porazniji, pošto su igrači Fenerbahčeo ubacili svega četiri šuta iz 18 pokušaja.

Sa druge strane, ekipa Darušafake je prikazala fantastičnu partiju i ostvarila prvi trijumf nad veliklim rivalom nakon 12 uzastopnih poraza.

Nakon ovog susreta Fenerbahče ima skor od 13 pobeda i dva poraza, ali im sada "za vratom diše" zvanični šampion Evrope, eklipa Anadolu Efesa koja u dosadašnjem toku šampionata ima jedan poraz više na svom kontu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading