ZVANIČNA ODLUKA! ODLOŽEN meč Crvene zvezde i Fenerbahčea!

Autor:

Sport

04.01.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 19.kola Evrolige između Crvene zvezde i ekipe Fenerbahče odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na koronavirus u crveno-belom taboru.

ZVANIČNA ODLUKA! ODLOŽEN meč Crvene zvezde i Fenerbahčea!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Dejan Radonjić

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u četvrtak od 19 časova odložen je na zahtev KK Crvena zvezda mts koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu. Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani su novi slučajevi Covida-19 među članovima prvog tima Zvezde i stručnog štaba.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes, dok je Nikola Kalinić dobio pozitivan nalaz tokom prethodnog vikenda.

Klub će o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno obaveštavati javnost u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading