HRVATSKI NOVINARI PITALI RADONJIĆA ZA PARTIZAN: Trener Zvezde je imao spreman odgovor! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u gostima ekipu Splita sa 66:62 u 14. kolu ABA lige.

HRVATSKI NOVINARI PITALI RADONJIĆA ZA PARTIZAN: Trener Zvezde je imao spreman odgovor! (VIDEO)

Foto: Starsport

Svoje impresije nakon pobede svog tima izneo je i strateg crveno-belih Dejan Radonjić:

- Milim da smo odigrali fazu odbrane sa korektnom energijom, sa solidnom preciznošću, da smo u određenim parameterima bili i više od toga. Ali, u napadu nismo uspeli da dođemo do igre i te neke stvari koje smo radili na jednom delu terena da valorizujemo kroz bolji protok lopte, bolji šut, i bolje šuteve za tri poena. Ono što je najznačajnije kada je ovaj meč u pitanju to su novi osvojeni bodovi i idemo dalje - konstatovao je trener Zvezde posle meča.

Staistika igre Zvezde jasno govori u prilog činjenici da je ovo bio vrlo loš šuterski dan Beograđana.

 

 

- Ako se o statističkim parametrima priča, bilo je i dobrih i loših segmenata. Šut za tri sa prevelikim brojem promašaja.... Split je odigrao dobar meč, uvek su bili blizu, nikad nisu stali, uvek išli da se preokrene, a mi smo u tim trenuima kada je ta razlika bila mala uvek uspevali da damo odgovor što kroz skok, što kroz potez u napadu, trojku i eto uspeli na kraju da dođemo do novih bodova.

Radonjić je pohvalio veliki napredak u igri Splita u odnosu na prvi meč dva tima. Podsetimo, Zvezda je taj meč s početka sezone rešila ubedljivo, pobedom od preko 30 poena.

Republika

Foto: ABA liga/Split/Ivica Cavka

Ostin Holins

- Da, velika razlika u odnosu na prethodni meč, to sam video i u pripremi za ovaj meč. U poslednje vreme što pokazuje Split razlika je velika u odnosu na taj period, sada je puno puno bolji.

Ambijent u hali, i to je pohvalio Radonjić.

- Dobro, bila je prava košarkaška atmosfera, bilo nam je gušt da igramo u ovakvom ambijentu, svakako mnogo bolje je sada nego prošle sezone kada je bilo i destak ljudi.

 

 

Na pitanje novinara o ciljevima u ABA ligi, Partiznu kao glavnom konkurentu za titulu, Radonjić je odgovorio:

- Sad smo u fazi kada ima veliki broj utakmica i razmišljamo samo o tome kako ćemo sledeći korak da napravimo. Puno je problema sa povredama, pa korona, to i dalje traje, prisutno je, i pitanje je kao će se sve to dalje reflektovati na rezultate i na igre. Tako da smo racionalni i gledamo stvari maltene iz dana u dan, kroz svaku sledeću utakmicu i tako gradimo sezonu. Kad dođe finiš i odlučujuće utakmice pričaćemo i o tome. U svakom slučaju želimo da izvučemo maksimum od ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading