TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU, PA TRAŽILA DA SE SNIMA BEZ NJE: Pevačica nije ŽELELA da se vrati ni iz poštovanje prema Ivici Dačiću, a sve zbog JOVANE JEREMIĆ!

Autor:

Zabava

04.01.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večerašnje emisije "Amidži šou" u kojoj gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović, usledila je neprijatna situacija.

TANJA SAVIĆ NAPUSTILA EMISIJU, PA TRAŽILA DA SE SNIMA BEZ NJE: Pevačica nije ŽELELA da se vrati ni iz poštovanje prema Ivici Dačiću, a sve zbog JOVANE JEREMIĆ!

Foto: printscreen/ Klik TV

Jovana Jeremić i Tanja Savić

Naime, dok je Jovana Jeremić odgovarala na pitanje voditelja emisije pevačica Tanja Savić ustala je napustila emisiju. 

Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Jovana Jeremić


Jovana Jeremić i ostali gosti emisije ostali su u šoku, a Tanja je samo kratko prokomentarisala:

- Moram do toaleta. 


Za Republiku.rs oglasio se izvor blizak pevačici koji nam je otkrio da je pevačica tražila da se emisija snima iz početka bez nje, kao i da Tanja nije želela da ispoštuje Dačića koji joj je pomogao da joj deca budu vraćena iz Australije.
Republika

Foto: printscreen/ Klik TV

Tanja Savić napušta emisiju

- Tanja je tražila je da se emisija snima ispočetka bez nje. Nije želela da se vrati, pa čak ni iz poštovanja prema Ivici Dačiću koji joj je pomogao da joj se deca vrate u Srbiju - kaže naš izvor koji se našao na samom snimanju.

Podsetimo, netrepeljivost između Tanje Savić i Jovane Jeremić traje od onog dana kada je Jovana u jutarnjem programu obelodanila da je pevačica u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Pierre

04.01.2022 22:23

Jeremicka je olicenje primitivnosti i nekulture ! Dno dna !

Odgovori 12 0
Roki

04.01.2022 22:48

Ko normalan nebi napustio kada vidi ovu Strokljacu.

Odgovori 12 0
biki

05.01.2022 13:13

pametna Tanja, sto bi nekog istrpela po svaku cenu. ima svoj stav pa nek je i Dacic, ona nije zbog njega napustila vec zbog ove malene bucke

Odgovori 11 0
AS

05.01.2022 14:19

NIJE TANJA GLUPA. CILJ JE BIO DA SE JEREMIĆKI DIŽE REJTING A TANJA OMALOVAŽAVA. TAKO JE BILO I PRVO PITANJE NA KOJE BI I TANJA SIGURNO ODGOVARALA. PREDOSETILA JE ONA TO. SVE SU SMISLILI ALI IH JE RAZOTKRILA