PRVA ISPOVEST NADE TOPČAGIĆ POSLE PRELEŽANE KORONE: Čuvam ovce na planini, sići ću u Beograd tek kad prođe zlo!

Autor:

Zabava

04.01.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić (68) zarazila se koronavirusom sredinom decembra prošle godine, a sada je za Srpski telegraf otkrila da se oseća odlično, te i da će, prevencije radi, narednih godinu dana da provede na Tari.

PRVA ISPOVEST NADE TOPČAGIĆ POSLE PRELEŽANE KORONE: Čuvam ovce na planini, sići ću u Beograd tek kad prođe zlo!

Foto: printscreen

Pevačica kaže da je sa suprugom Zlatkom samo nakratko došla u Beograd i da je popila kafu samo s najbližim komšijama, koje dugo nije videla.

- Dobro sam sada, u redu je sve i skroz sam se oporavila od korone. Kako sam mislila da će da bude, ovo je super! Nisam, srećom, imala jake simptome, bila sam disciplinovana i tako se najbolje preleži. Ljudi umiru i dalje, stalno dolaze neki novi talasi, ovo je užas i nije naivno. Nisam silazila s planine, a čim sam kročila u gužvu, eto šta se desilo. Zlatko i ja smo nakratko bili u Beogradu, još uvek se odmaram, odlazila sam samo do komšija, kao i oni kod mene i to je to. Čuvaću ovce na Tari, tamo imam sve što mi treba i neću da mi iko dolazi bar godinu dana! Sići ću u Beograd tek kad prođe ovo zlo. Još sam rovita. Sa svima se čujem isključivo preko telefona. Ipak sam ja žena u godinama, ne ide da se igram - kaže folkerka.

Nada tvrdi da je, pored izbegavanja gužve, dobra rakija recept za lečenje od korone, a usput je otkrila da joj nije teško palo što nije imala telefon kod sebe neko vreme.

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić

 

- Nema recepta za lečenje od korone, samo slušati šta kažu lekari i poneka čašica rakije. Ne treba da se preteruje, ali jedna ujutru uz kafu pobije bakterije u grlu i to nije loše da se praktikuje. Pogotovo je dobro za cirkulaciju. Najbolje za mene je sad da sam na planini. Gore je vazduh, moj raj i neću da mi niko dolazi dok ovo ne prođe. Ranije sam zvala ljude, sad mi ne treba niko. Lepa Lukić je redovno dolazila. Nas dve kad sednemo, zaboravimo koliko je sati. Dolazili su svi moji prijatelji s Tare, volim da ugostim ljude - priča pevačica i dodaje:

- Najbolje se provede svako kad dođe kod mene na planinu. Svi znaju da sam ceo život bila među ljudima, pa mi je sada samo mir potreban. Nema mesta gde nisam pevala, gde nisam putovala i u čijem društvu nisam bila. Pošteno sam zaradila svaki dinar i nije tačno da sam se obogatila samo zato što imam mnogo nekretnina. Imam dovoljno da sam obezbedila najbliže. Za ostalo mi ne treba. Moj raj je na Tari iako imamo nekretnine na još nekoliko lokacija. Gledam u svoje dvorište, ne virim u tuđe džepove.

Foto: youtube.com/Suzanin izbor

 

 

Nada: Mnogo se plašim bolesti i smrti!

 

Topčagićeva kaže da je po prirodi veliki hipohondar, te i da se mnogo plaši bolesti i smrti.

- Veliki sam paničar, to znaju svi moji bliski ljudi. Stalno razmišljam o smrti. Mnogo se plašim bolesti i da ću umreti. Često sebi govorim: "Ako su mogli moji majka i otac da umru, mogu i ja." Eto, otišlo je mnogo mojih kolega za kratak vremenski period, pa ću valjda i ja ispustiti dušu. Mada se često ne mirim s tim da će me zakopati u zemlju! Žilava sam žena, smrt je normalna i prirodna stvar, ali mislim da se svako bar jednom uplašio od toga - kaže folkerka.

Foto: printscreen

 

 

Ne družim se mnogo s kolegama

 

Pevačica kaže da je i pre koronavirusa bila na distanci s kolegama s estrade jer je, kako kaže, mrzi da se pretvara da je sa svima bliska.

- Na snimanjima pevači kad se sretnu, glume da se čuju svakodnevno, a niko nikoga ne može da gleda. Ja sam s većinom kolega na distanci. Ne mogu da glumim da sam s nekim super, a nisam. Svima se uljudno javim, odradim posao i odem kući. Ne treba mi nikakva gluma. Uvek sam iskrena i spontana, znam ko su mi prijatelji, a ko poznanici i neka tako ostane - rekla je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading