HURIKANKE ODLUČNO U 2022! Godina je bila TEŠKA, ali nam je donela najbolje!

Autor:

Zabava

03.01.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članice grupe Huriccane veselo i spremno ulaze u Novu 2022. godinu.

HURIKANKE ODLUČNO U 2022! Godina je bila TEŠKA, ali nam je donela najbolje!

Foto: Đorđe Bukvić

Ušli smo u Novu 2022.godinu, a članice grupe Hurricane otkrile su u novogodišnjem intervjuu za portal Republika.rs po čemu će pamtiti prethodnu godinu, a šta bi najradije zaboravile.

- Mi uvek gledamo na život tako da šta god da nam donese, da je to dobro za nas. Svaka stvar je neko novo iskustvo, bilo dobro ili loše. Donela nam je najbolje što je mogla. U poslovnom smislu svakako nekoliko hitova kao i Evroviziju koju ćemo pamtiti do kraja života. - rekle su članice grupe Hurricane, a onda otkrile šta su naučile o sebi, a šta u drugima:

 


- S obzirom na to da je i ova godina bila jako teška za sve nas zbog korone, definitivno smo naučile da treba provoditi što više vremena sa ljudima koje volite. Nikad se ne zna šta nam donosi sutra. Čovek iz dana u dan uči nešto novo o sebi kao i drugima, ali smatramo da je najvažnije da ne promenite dobre strane sebe šta god se drugo dešavalo.

Kada je reč o planovima u 2022. godini, maksimalno su okrenute poslu.

- Nove pesme, novi projetki, mnogo nastupa. Za sad. 

 Njih tri su nam otkrile i svoje novogodišnje želje.

- Sve tri uvek za Novu godinu poželimo, pre svega, zdravlje i da smo srećne. Sve ostalo dolazi uz trud i rad. 

 

Kako svi pamtimo praznike iz detinjstva, lepa trojka nam je otkrila šta je to što i dan danas čine kao nekada, kao i koje uspomene im se svake godine vrate.

- Nova godina je sama po sebi vesela, pozitivna i euforična. Nešto što nas sve tri vezuje za taj period pred Novu godinu je mnogo snega kojeg u poslednjih nekoliko godina baš i nema puno. Te uspomene se nikad ne zaboravljaju. 
Nema nekih određenih običaja, sve standradno... Kićenje jelke i ukrašavanje stana kao omiljeni običaji.

Kada je reč o ciljevima i odlukama u 2022. godini članice grupe Hurricane kažu:

- Nama je najbitnije samo da smo zdrave. Neke određene ciljeve nemamo, a što se tiče poslovnih ciljeva svakako su to hitovi i ostvarenje novih projekata na kojima radimo.

Za sam kraj uraganke su nam otkrile šta bi poželeli sebi, a šta drugima u Novoj godini:

- Zdravlje, zdravlje, zdravlje. Ali uz to naravno i sreću, uspeh na svim poljima, ostavrenje svake želje, pozitivnost i ogroman osmeh na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading