KATASTROFA U SIDNEJU: Lajović imao pobedu u rukama pa se POVREDIO - Čile IZJEDNAČIO protiv Srbije!

Autor:

Sport

03.01.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Čilea izjednačila je protiv Srbije na 1:1 u 2. rundi grupe A ATP kupa, pošto je Dušan Lajović predao meč Kristijanu Garinu zbog grčeva!

KATASTROFA U SIDNEJU: Lajović imao pobedu u rukama pa se POVREDIO - Čile IZJEDNAČIO protiv Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Lajović

U momentu prekida, čileanski teniser je vodio sa 3:0 u trećem setu, dok je rezultat bio poravnat posle prva dva - 4:6, 6:4.

Podsetimo, prethodno je jutros Filip Krajinović bio bolji od Alehandra Tabila rezultatom 2:1.

Meč Lajovića i Garina bio je izuzetno čudan, pre svega zbog oduzetih servisa. U prvom setu viđeno je čak sedam brejkova, a duže nerve imao je Srbin koji je slavio sa 6:4.

Lajović je, na krilima osvojenog prvog perioda igre, nastavio da pritiska Čileanca na njegov početni udarac, a ovaj je konstantno imao probleme. Međutim, uspeo je da se "iščupa", sačekao je svoju priliku i u devetom gemu napravio brejk, koji mu je doneo egal na semaforu - 1:1!

Srpski teniser se u tim trenucima suočavao sa problemima zbog grčeva, Garin je na startu trećeg seta napravio "dupli brejk", nakon čega je usledila predaja od strane Ducija.

Naša selekcija se u utorak sastaje sa Španijom u okviru treće runde, a taj dvoboj će odlučiti ovogodišnjeg polufinalistu ATP kupa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading