ISPOVEST SUPRUGE MIŠE ALEKSIĆA LEDI KRV U ŽILAMA, A OVO SU NJEGOVE POSLEDNJE REČI BILE: I dalje čujem kako ulazi u kuću! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Miše Aleksića, Jasmina u svojoj ispovesti otkrila je da se i dalje ne miri sa istinom da ju je suprug napustio, a još uvek čuje kako nekad ulazi u kuću.

ISPOVEST SUPRUGE MIŠE ALEKSIĆA LEDI KRV U ŽILAMA, A OVO SU NJEGOVE POSLEDNJE REČI BILE: I dalje čujem kako ulazi u kuću! (FOTO)

Foto: Printscreen

Prošlo je dve godine od kada nas je napustio legendarni basista muzičke grupe ,,Riblja čorba" Miša Aleksić, a njegova udovica Jasmina Aleksić u svojoj ispovesti za medije otkrila je njegove poslednje reči kojima joj se obratio u trenutku kada je ulazio u bolnicu. Jasmina je otkrila i kako je izgledao njihov oproštaj u kapeli za pokojnike. 

 

 

Podsetimo, Miša Aleksić napustio nas je 29. maja 2020. godine, a bio je izuzetno cenjen i poštovan u muzičkoj branši, jer je bio jedan od glavnih ljudi ,,Riblje čorbe". Vest o njegovoj smrti zavila je celu porodicu Aleksić u crno, ali i njegovu muzičku grupu u kojoj je dugi niz godina bio član. Jasmina ističe da joj se često čini da Miša ulazi u porodičnu kuću, kao i da se ni danas ne miri sa činjenicom da njen suprug više nije živ. Mnogo puta se vraćala na njihov poslednjih susret, na Mišin fatalan susret s virusom korona, na boravak u bolnici.

 

 

- Pamtim njegove poslednje reči koje je izgovorio pred ulazom u bolnic: 'Vidimo se za dve nedelje kod kuće'. Ništa nije nagoveštaval ovakav ishod, mada smo se oboje, zajedno sa našom ćerkom Minom, zarazili koronom. Mina je imala blage simptome, a nas dvoje smo posle nekoliko dana dobili upalu pluća. Meni je čak bilo i gore nego njemu. Otišao je u bolnicu u nadi da će se brzo oporaviti, već nakon dva dana i ja sam bila na bolničkom lečenju. Otkako je pandemija počela, stalno je govorio da će umreti ako dobije koronu, ubeđen da je narušenog zdravlja. A nije bio, svi rezultati su mu bili dobri jer je baš vodio računa o sebi.

- Redovno je vežbao, nije nikada ni pušio ni pio, čak ni kafu, samo čajeve - priča Jasmina za Gloria. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading