Otkrivena TAJNA glumice Seke Sablić koju je DECENIJAMA krila od javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajna glumice Jelisavete Seke Sablić otkrivena je nakon nekoliko decenija skrivanja, a ona je otkrila javnosti ko je zaslužan za njen osmeh.

Otkrivena TAJNA glumice Seke Sablić koju je DECENIJAMA krila od javnosti! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jedna od najpoznatijih glumačkih legendi Jelisaveta Seka Sablić već više od pet decenija uveseljava publiku neverovatnim talentom i harizmom, a ona je pre nekoliko meseci najavila da je u Novoj godini očekuju veliki projekti, zbog kojih je i te kako uzbuđena. Seka ne dozvoljava godinama da joj remete najveću ljubav u životu, a to je gluma, pa je sa medijima podelila koliko joj zapravo životna uloga glumice znači i čini je srećnom. 

Iako se, kako je i sama priznala, retko smeje, njeni unuci uvek uspevaju da joj vrate osmeh na lice, a u njima zapravo i pronalazi snagu i inspiraciju za njen glumački rad. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Sablić (@seka.sablic)

 

- Oni su mi zaista vratiili osmeh i smeh. Jako retko se smejem, ali očigledno da oni emituju humor koji dopire do mene - objašnjava Seka za Blic.

Čuvena glumica za medije je otkrila da za nju nema većeg komplimenta od činjenica da je među kolegama omiljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Sablić (@seka.sablic)

 

- Nema većeg komplimenta da si omiljen u svojoj branši. Bitno je da mladim glumcima partner bude neko ko je profesionalac, što podrazumeva disciplinu, zanat, moral, jedan veoma kontrolisani moral. U ovom poslu mora da bude skoro vojnička disciplina na koju je ova profesija zaboravila. Bitna je hijerarhija u tom poslu: reditelj, glumac, upravnik. Gluma je stroga disciplina. Pored toga što sam dobra glumica, izvinite na neskromnosti i prirodnoj skromnosti, ja sam odgovorna i uvek igram u interesu predstave. Držim se mesta glumca, nikada ne zauzimam tuđe mesto poput rediteljskog, u čemu glumci često pogreše i brljaju tamo gde im nije mesto - zaključila je Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading